Harran'da hedef her mahalleye halı saha kazandırmak

TAKİP ET

Harran ilçe merkezi ve kırsala hizmet ulaştırmak adına yoğun çaba gösteren Harran Belediyesi ekipleri, Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz'un talimatıyla ilçe merkezi ve kırsal mahallelerde başlattıkları hala saha çalışmalarını sürdürüyor. Başkan Özyavuz; Harranlı gençlerin spora yönelmelerini sağlayacak adımlar attıklarını ifade etti.

Cumhur ittifakının Harran Belediyesi, ilçe gençlerinin spora yönelip kötü alışkanlardan uzak durmalarını sağlamak amacıyla Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz’un talimatları doğrultusunda çalışmalarını sürdürüyor. Çepkenli, Demirli, Bilgili, Gökçe ve Yukarı yarımca mahallelerinde yapımı tamamlanan halı sahalar kırsal mahalleli gençlerin hizmetine sunulurken gençler ve mahalle sakinleri, köylerinde yıllardır yoksun oldukları hizmetlere Başkan Özyavuz ile kavuştuklarını dile getirerek, spor faaliyetleri içerisinde bulunacak olmalarının mutluluğunu yaşadıklarını belirtti.

Eğitim, kültür ve spor branşlarında seçildiği günden bu yana ciddi ve kalıcı adımlar attıklarının altını çizen Harran Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz ise kırsal mahalledeki hemşerilerinin özlemini duydukları hizmetleri birer birer mahalle sakinlerine ulaştırdıklarını aktardı. Bitirdiğimiz halı sahaların yanında Sütlüce, Damlasu, Aşağıyakınyol, Aşağıkesmekaya, Kuruyer, Ortakonacık, Ceylangözü, Gazlıkuyu ve Süleyman Demirel mahallelerimizde halı saha yapım çalışmalarımız devam ediyor.

Başkan Özyavuz yaptığı açıklamada; “Cumhur ittifakı, bütüncül yaklaşım ve birlikte yönetim anlayışıyla çalışmalarımız gece gündüz sürüyor. Harran’ımızı yeniden yazarken özellikle çocuklarımızı ve gençlerimizi düşünerek adımlar atıyor, hemşerilerimizin eksikliğini hissettikleri hizmetleri birer birer vatandaşlarımıza ulaştırıyoruz. Cenab-ı Allah’ın izniyle hedefimiz her bir mahalleye halı saha kazandırmaktır." İfadelerini kullandı.

Harran Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz