Harran'da silah kaçakçısına operasyon! 1 gözaltı

TAKİP ET

Harran İlçesi'nde silah ve mühimmat kaçakçılığı yaptığı belirlenen A.D. isimli şahsın evinde çok sayıda silah ve mühimmat ele geçirildi.

Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığı tarafından gerçekleştirilen "Silah ve Mühimmat Kaçakçılığına Karşı" operasyonları kapsamında, Harran İlçesi'nde silah ve mühimmat kaçakçılığı yaptığı belirlenen A.D. isimli şahsın evinde yapılan aramada silah ve mühimmat ele geçirildi.

Harran İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından gerçekleştirilen operasyonda, (3) adet ruhsatsız tabanca, (3) adet ruhsatsız av tüfeği, (70) adet 9mm tabanca fişeği, (5) adet 7.65mm tabanca fişeği, (10) adet av tüfeği fişeği, (3) adet tabanca şarjörü ve (2) adet av tüfeği şarjörü ele geçirildi.

Şüpheli A.D. isimli şahıs, jandarma ekipleri tarafından gözaltına alınarak adli makamlara sevk edildi. Operasyon kapsamında elde edilen bulguların adli süreçte değerlendirilmesi için çalışmalar devam ediyor.

Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığı, "Silah ve Mühimmat Kaçakçılığına Karşı" yürüttüğü faaliyetlere kararlılıkla devam ederek, bölgedeki kaçakçılık faaliyetlerine karşı etkin bir mücadele yürütme kararlılığını sürdürmektedir.

Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığı Harran İlçesi silah kaçakçılığı