Harran'da Yasemin'e tekerlekli sandalye

TAKİP ET

Harran Belediyesi yapmış olduğu yatırım ve hayata geçirdiği projelerin yanında sosyal belediyecilik anlamında da vatandaşların yanında yer almaya devam ediyor.

Harran Belediyesi, yapmış olduğu sosyal dokunuşlar ile de vatandaşların gönlünde yer buluyor. Engelli vatandaşların sosyal hayata daha kolay uyum sağlamalarına yardımcı olmak amacıyla akülü tekerlekli sandalye taleplerini yerine getiren Harran Belediyesi kırsal Kuyukent mahallesi sakinlerinden Yasemin Çeçen'in yüzünü güldürdü.

Sosyal Belediyecilik anlayışıyla ihtiyaç sahibi vatandaşları her zaman kucakladıklarını ifade eden Harran Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz: "Bizim misyonumuz gönüller inşa etmek ve ayrım yapmadan milletimizin her ferdine dokunmaktır. Bizler paylaşmanın ne kadar önemli olduğunu bilen bir medeniyetten geliyoruz. Paylaşmak hayatı kolaylaştırmaktır.

Kuyukent mahallemizde ikamet eden küçük yavrumuz, güzel kızımız Yasemin Çeçen'e akülü tekerlekli sandalyesini teslim ettik. Cenab-ı Allah’ın izniyle engelli vatandaşlarımızın her daim yanında olmaya, hayatlarını kolaylaştırmaya devam edeceğiz.” İfadelerini kullandı.

Harran Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz Harran