Harran Üniversitesi Hastanesi Kalp Damar Hastalarına Umut Oluyor

TAKİP ET

Kalbinin ana damarlarında darlık olan hasta, Harran Üniversitesi Hastanesinde gördüğü tedavinin ardından sağlığına kavuştu. Kalp ve Damar Cerrahisi Anabilim Dalı Dr. Öğr. Üyesi M. Ziya Bağış, böylesine önemli bir operasyonu gerçekleştirdikleri için gururlu olduklarını söyledi.

Harran Üniversitesi Hastanesi Kalp ve Damar Cerrahisi Anabilim Dalı Dr. Öğr. Üyesi M. Ziya Bağış ve ekibi, kalbinin ana damarlarında darlık olan bir hastayı başarıyla ameliyat ederek sağlığına kavuşturdu. Ameliyat, Mersin'den gelen ve daha önce başka hastanelerde tedavi görme imkanı bulamayan Hasan Ünlü'ye gerçekleştirildi.

Başarılı Ameliyat Bölgeye Umut Oldu

Dr. Öğr. Üyesi M. Ziya Bağış, hastanın tetkikleri ve anjiyosu sonrası kalp damarlarında ciddi darlık olduğunu belirterek, göğüsten alınan damarla kalpteki ana atar damarı bypass yaptıklarını ve aynı zamanda mitral kapağı da değiştirdiklerini söyledi. Bağış, hastanın sağlıklı bir şekilde taburcu olduğunu ve sadece Şanlıurfa'ya değil, tüm bölgeye hizmet verdiklerini kanıtlamış olduklarını ifade etti.

Hasta Memnuniyeti

Ameliyat sonrası sağlığına kavuşan hasta Hasan Ünlü, Harran Üniversitesi Hastanesi yönetimine ve Dr. Öğr. Üyesi M. Ziya Bağış'a teşekkür ederek, "Ziya Hocamın bilgi ve tecrübesine olan güvenim beni Mersin'den buraya getirdi. Ziya Hocam ve tüm personelden Allah razı olsun. Bugün sağlıklı bir şekilde hastaneden taburcu oluyorum" dedi.

Hastane Başhekimi'nden Açıklama

Harran Üniversitesi Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. İdris Kırhan da hastanenin her geçen gün daha da güçlendiğini ve sadece Şanlıurfa'nın değil, tüm bölgenin umudu haline geldiğini belirtti. Kırhan, "Her branşta hastalarımıza umut oluyoruz. Başta bu ameliyatı gerçekleştiren Kalp ve Damar Cerrahisi Anabilim Dalı Dr. Öğr. Üyesi M. Ziya Bağış'a ve tüm doktorlarımıza teşekkür ediyorum. Hep birlikte çok daha başarılı olacağımıza inancım tamdır" ifadelerini kullandı.

Harran Üniversitesi Hastanesi Kalp ve Damar Cerrahisi Anabilim Dalı Dr. Öğr. Üyesi M. Ziya Bağış