Harran yüzde 94 ile Erdoğan dedi!

TAKİP ET

Yapılan 28 Mayıs seçimlerinde tekrar Cumhurbaşkanı seçilen Recep Tayyip Erdoğan'a en fazla desteği MHP'nin oy potansiyeli yüksek olan ilçelerden Harran yüzde 94 ile destek verdi.

Özellikle MHP Şanlıurfa Milletvekili İbrahim Özyavuz ve Harran Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz'un Harran'da yürüttüğü seçim çalışmaları Harran'ın iradesinde büyük rol oynadı.

Belediye Başkanı İbrahim Özyavuz seçim sürecinde çoğu zaman kırsal ve ilçe mahallelere inerek Recep Tayyip Erdoğan'ın tekrar Cumhurbaşkanı seçilmesi için yoğun bir seçim çalışması yürüttü.

MHP'nin Şanlıurfa'da boy göstermesinde büyük pay sahibi olan MHP Şanlıurfa Milletvekili İbrahim Özyavuz'da hem 14 Mayıs hem 28 Mayıs seçimlerinde önce partisine daha sonra Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan için halktan destek istedi.

28 Mayıs’ta yapılan ikinci tur Cumhurbaşkanlığı Seçiminde yüzde 52,18 oy ile tekrar Cumhurbaşkanı seçilen Recep Tayyip Erdoğan’a en yüksek oranda oy veren ilçeler belli oldu. Erdoğan’a en yüksek oranda destek verilen ilçe yüzde 95.35 ile Şanlıurfa’nın Harran ilçesi oldu. Harran’ı yüzde 94.6 ile Adıyaman’ın Sincik ilçesi, yüzde 92.91 ile Şanlıurfa’nın Akçakale ilçesi, yüzde 92.63 ile de Sivas’ın Doğanşar ilçesi izledi.

Erdoğan Özyavuz İbrahim Mahmut Harran