Hasan İzol'un seçim bürosunda mahşeri kalabalık!

TAKİP ET

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde Yeniden Refah Partisi Büyükşehir Belediye Başkan adayı Kasım Gülpınar'ın programına binlerce vatandaş katıldı.

Yeniden Refah Partisi Siverek Belediye Başkan Adayı Hasan İzol’un Merkez Seçim İrtibat Bürosu açılışına Yeniden Refah Partisi Büyükşehir Belediye Başkan adayı Kasım Gülpınar katıldı. Seçim irtibat bürosu önündeki sokak dolup taştı. Yoğun kalabalık evlerin balkonları ve çatıları doldu.

Siverek Belediye Başkan Adayı Hasan İzol’un Seçim İrtibat Bürosu önünde mahşeri bir kalabalık meydana geldi. Vatandaşların yoğun ilgisi sokakları aştı.

Kasım Gülpınar "İnşallah en yakın zamanda burada 1 Nisan günü Büyükşehir Belediye başkanı ve Siverek Belediye Başkanı Hasan İzol olarak sizlerin karşınıza çıkmayı yüce rabb'imden temen ediyorum" ifadelerini kullandı.

Siverek belediye Başkan adayı Hasan İzol, “İşte bu tablo 31 Mart’ın zaferinin habercisidir.  “Bir sevdadır” sloganı ile yola çıktık. Bu kardeşiniz seçimden seçime değil iyi gününüzde, kötü gününüzde ve hastalığınızda daima yanınıza olacaktır.” dedi.

Hasan İzol’un seçim bürosunda mahşeri kalabalık!https://t.co/hgdOYdSZuq@mkasimgulpinar_ @hasan_izoll #sondakika pic.twitter.com/zwlXklwsBy

— Urfa Değişim Gazetesi (@urfadegisim63) March 3, 2024

Siverek Belediye Başkan Adayı Hasan İzol Yeniden Refah Partisi Büyükşehir Belediye Başkan adayı Kasım Gülpınar