Hastane yine sorunlarla gündemde

TAKİP ET

Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde yatak ve beşik olmadığı gerekçesiyle hasta yakınları tepki gösterirken, personelle vatandaşlar arasında tartışma yaşandı.

Şanlıurfa'da devam eden sağlık sorunu yine gündeme geldi. Gerek hastane ve personel eksikliği, gerekse hijyen kurallarına dikkat edilmemesi vatandaşların sürekli tepkilerine neden oluyor. Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ndeki sorunlar yine hasta yakınlarını ve personelleri karşı karşıya getirdi.



Yatakta çarşaf, yastık yok; bebek için beşik verilmedi iddiası

Hastanede yatak üstünde çarşaf ve yastık olmadığı ve bebek için beşik verilmediği nedeniyle tepki gösteren hasta yakını, hastaneniz hizmet yetersizliğini kameraya çekerek sosyal medyadan yayınladı. Çarşafın ve beşiğin olmadığı nedeniyle hastaların hijyenik olmayan ortamda yatırıldığını belirten ve hastaneyi görüntüleyen hasta yakınına güvenlik görevlisi karşı çıkınca tartışma yaşandı.



Güvenlik personelinden tehdit: Erkeksen...

Hasta yakını ile tartışan güvenlik personeli, tartıştığı hasta yakınına tehditler savurdu. Hasta yakınını tehdit eden güvenlik personeli, "Erkeksen dışarı çık, dışarıda görüşelim" dedi.



 

Şanlıurfa eğitim ve araştırma hastanesi hastane yine sorunlarla gündemde sağlık skandalı Şanlıurfa