Hat kiralama ihalesine talep olmadı

TAKİP ET

Şanlıurfa turizminin göz bebeği olan Halfeti'de Büyükşehir Belediyesinin tekne kiralama ihalesine talep olmadı. Talebin olmaması, kiralama bedelinin yüksek olmasından kaynaklandığı belirtildi.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Meclis toplantısında gündeme gelen Halfeti tekne hattı kiralama ihalesinin talep almamasından dolayı kiralama bedelinin tekrar belirlenmesi istendi.



Mecliste söz konusu tekne hattı kiralama ile ilgili “Halfeti ilçesinde bulunan yolcu teknelerine 10 yıllık 50 adet hat kiralama Büyükşehir Belediye Meclisi Plan ve bütçe Komisyonu tarafından belirlenen bin TL muhammen bedel ile 10 yıllığına kiralama yolu ile ihale edilmesi kararı alınmış 03.10.2019 tarihinde ihalesi yapılmış ama ihaleye talipli çıkmamıştır.” ifadelerine yer verildi.





Söz konusu ihaleye talipli çıkmaması, 2019 yılı içerisinde akaryakıtta, asgari ücrette artış olması ve ekonomik dalgalanmanın da göz önünde bulunarak belirlenen bedelin tekrar belirlenmesi talep edildi.  



Urfa Değişim

hat kiralama ihalesine talep olmadı halfeti’de büyükşehir belediyesinin tekne kiralama ihalesi büyükşehir belediye meclisi plan ve bütçe komisyonu 2019 yılı içerisinde akaryakıtta asgari ücrette artış olması