Havalimanı personelleri de ağaç dikerek destek oldu

TAKİP ET

'Geleceğe Nefes' sloganıyla başlayan ağaç dikme kampanyasına GAP Havalimanı öncülüğündeki kurumlar da destek verdi. Havalimanı personelleri, yüzlerce fidan dikerek geleceğe nefes oldular.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 11 Kasım'ı 'Milli Ağaçlandırma Günü’ olarak ilan edilmesinin ardından 81 ilde ağaç dikme çalışmaları başladı. Özellikle orman fakiri olan Şanlıurfa için büyük fırsat olan ağaç kampanyası kentte büyük bir yankı buldu. Saat 11.11'de kentin birçok sahasında eş zamanlı ağaç dikme çalışması başladı.

 

GAP Havalimanı tarafından yüzlerce fidan dikildi

Her kurum tarafından farklı alanlarda dikilen ağaç desteğine GAP Havalimanı personelleri de dahil oldu. Milli Ağaçlandırma Gününde Türkiye genelinde her yıl milyonlarca fidanın dikilmesi hedefi konuldu. Geleceğe nefes etkinliğine Şanlıurfa GAP Havalimanı, DHMİ öncülüğündeki kurum ve kuruluşlar da kampanyaya destek amacıyla yüzlerce fidanı saat 11.11'de toprakla buluşturdu.



GAP Havalimanı yöneticileri tarafından yapılan açıklamada, ağaç dikme çalışmalarının sadece bu yılla sınırlı kalmayacağı önümüzdeki yıllarda da daha büyük hedeflerle ağaç dikme kampanyalarına dahil olacakları ifadelerine yer verildi.

 

havalimanı personelleri de ağaç dikerek destek oldu gap havalimanı tarafından yüzlerce fidan dikildi cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan 81 ilde ağaç dikme çalışmaları başladı