Hayvan Pazarının taşınmasını istiyorlar

TAKİP ET

Bakımsızlıktan kullanılamaz hale gelen Suruç Canlı Hayvan Pazarı tuvaletleri belediye ekipleri tarafından onarılarak kullanılabilir hale getirildi. Besicilerin diğer talebi ise canlı hayvan pazarının yerleşim dışına çıkarılarak, sağlıklı satışların yapılması oldu.

Suruç Belediyesi Eşbaşkanı Abdullah Polat, canlı hayvan pazarını ziyaret ederek sorunları dinledi. Besicililer ise pazarda en önemli sorunların tuvaletler olduğunu belirtti. Sorunların gündeme getirilmesinin ardından belediye ekipleri tarafından kullanılamaz hale gelen tuvaletlere musluklar takıldı, duvarlar boyalandı ve kullanılabilir hale getirildi.







Besicilerin diğer talebi ise hayvan pazarının ilçe merkezinde kaldığı ve bu nedenle sağlıksız şartlarda satışların gerçekleştirildiğinden dolayı pazarın ilçe yerleşimi dışına taşınması oldu. Eşbaşkan Abdullah Polat ise konu ile ilgili "Bu talebi yönetimimizle değerlendireceğiz ve gerekli çalışmaları hızlandıracağız." dedi.



hayvan pazarının taşınmasını istiyorlar suruç canlı hayvan pazarı tuvaletleri belediye ekipleri tarafından kullanılamaz hale gelen tuvaletlere musluklar takıldı sağlıksız şartlarda satışların gerçekleştirildiği