Hekimoğlu: Siyasete başladığım yerdeyim

TAKİP ET

Saadet Partisi Haliliye Belediye Başkan adayı Mustafa Hekimoğlu, Ak Parti'nin ilk yılları gibi olmadığını ve bu partiye sonradan menfaat gereği birçok kişinin katıldığını belirtti.

Saadet Partisi Haliliye Belediye Başkan adayı Mustafa Hekimoğlu, aday tanıtım programı kapsamında gazetecilerle bir araya geldi. 31 Mart Yerel Seçimler için önümüzdeki zaman diliminde stratejiyi belirleyeceklerini söyleyen Hekimoğlu, "Artık şehirler birbirleri ile yarışıyor. Bu nedenle belediyelerde yeni stratejiler olmalı. Şu ana kadar Şanlıurfa'yı hep temsil ettim, her zaman Şanlıurfa'nın tanıtımında etkin rol oynadım. Biz her zaman milletvekillerin değil, halkın adayı olmasını benimsedik." dedi.

Hekimoğlu, "Ben Saadet Partisi çatısı altında siyasete başladım. Daha sonra Ak Parti içerisinde de siyasette bulundum. Bu süreçte Şanlıurfa'nın kalkınması için çeşitli hizmetlerde çaba harcadım. Şu anda tekrar siyasete başladığım yerdeyim. Bu kapsamda sadece Saadet Partisi'ne gönül verenlerde değil, her kesimden oy almak istiyoruz." diye konuştu.

Gazetecilerin soruları üzerine Ak Parti'nin siyasetini yorumlayan Mustafa Hekimoğlu, "Ak Parti başladığı yerde değil. Daha önce parti içerisinde az kişi olurken, bu parti iktidar partisi olduğu için herkes Ak Parti'ye yöneldi. Hepsi değil de birçok kişinin menfaati gereği Ak Parti'de toplandığını söyleyebilirim." ifadelerini kullandı.