Her yeni çifte bir fidan

TAKİP ET

Haliliye Belediyesi tarafından ağaç dikme kampanyaları kapsamında nikah kıyılan çiftlere fidan hediye edildi. Yeni evlenen çiftler, fidanları toprakla buluşturacak.

Gündeme taşınan ağaç dikme kampanyaları yeşillendirme çalışmaları için sosyal sorumluluk konusunu gündeme taşırken, Haliliye Belediyesi gelecek nesillerin de gündeminde olacak, Haliliye’nin siluetini değiştirecek projelere imza atıyor.



Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’ın talimatları doğrultusunda Haliliye Belediyesi Evlendirme Birimi ilçede nikâh kıyan her çifte fidan hediye ediyor. Haliliye Belediyesi, fidan dağıtımını nikâh kıyan çiftlerle sınırlı bırakmayıp toplam nüfusa dağıtmayı planlıyor.



Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, ilçe genelinde ağaç dikim çalışmalarını bu yolla attırarak, herkesi bu sorumluluğa ortak olma konusuna karşı dikkat çekti.



Haliliye Belediyesi'nde beraberliğe evet diyerek, evlilik hayatına adım atan her yeni çiftin bir ağacı olacak, her yıl yüzlerce kişinin imza attığı nikâh dairesinde bu yolla çok sayıda fidan toprakla buluşarak, evliliklerin ileriki yıllarında büyük bir ormana denk gelecek sayıda yeşil alan da Haliliye’ye kazandırılmış olacak.



İlçede nikâh kıymak için Haliliye Belediyesi Evlendirme Birimi’ne gelen çiftler kendilerine hediye edilen fidanlardan dolayı teşekkür ederek, kampanyadan duydukları memnuniyeti dile getirdiler.

 

her yeni çifte bir fidan haliliye belediyesi tarafından ağaç dikme kampanyaları gündeme taşınan ağaç dikme kampanyaları yeşillendirme çalışmaları için sosyal sorumluluk ilçe genelinde ağaç dikim çalışmaları