Heyecanlandıran toplantı boş çıktı

TAKİP ET

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, spor camiası ile gerçekleştirdiği toplantı Şanlıurfalıları heyecanlandırmıştı. Ancak toplantıda Şanlıurfaspor'un sorunlarının çözümü konuşulması beklenirken, bu sorunlara değinilmediği görüldü.

TFF 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden Şanlıurfaspor maddi imkansızlıklarla boğuşurken, kulübün oyuncularının bir kısmı Şanlıurfa'yı terk etti. Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül ise spor camiasıyla bir toplantı gerçekleştirdi. Başkan Beyazgül'ün ev sahipliği yaptığı toplantıya AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Bahattin Yıldız, Şanlıurfaspor Kulüp Başkanı Emin Yetim, Şanlıurfaspor Eski Kaptanlarından Recep Kutluay, ASKF Başkanı Mehmet Aktaşoğlu, Beden Eğitimi Ve Spor Yüksekokulu Başkanı İsmail Gökhan, Eski Hakem Serdar Tatlı, spor yazarları ve spor programı yapımcıları ile Büyükşehir Belediyesi yöneticileri katıldı.

Taraftarlar, Şanlıurfaspor'un durumunun görüşüleceğini belirtti

Düzenlenen toplantı, Şanlıurfaspor taraftarını oldukça heyecanlandırdı. Taraftarlar, sosyal medyadan yaptıkları paylaşımlarla Başkan Beyazgül'ün Şanlıurfaspor'un yaşadığı sorunları görüşmek için spor camiasıyla görüştüğünü belirtmişti. Ancak toplantıda beklenen konuların yer almadığı görüldü. Toplantının konusu sadece spor ve gençlik üzerine oldu.

"Şanlıurfa'daki tüm gençlerimiz, sporun her branşına ulaşmalı"

Toplantıda görüşülmesi gereken en önemli konu olan Şanlıurfaspor geri planda kaldı. Toplantıda spor üzerine açıklamalarda bulunan Başkan Zeynel Abidin Beyazgül, "Şanlıurfa'da spor camiası ile bir araya geldik. Spora ilişkin tüm konuları ele alarak bir toplantı düzenledik. Şanlıurfaspor'dan amatör sporların geleceğine yönelik her türlü istişarede bulunduk. Arkadaşlarımıza katılımlarından dolayı teşekkür ediyoruz. Bu daha bir başlangıç. İlerleyen süreçlerde yine sporun her branşında sporcu, yönetici ve ilgili arkadaşlarımızla bir araya gelmeye devam edeceğiz" dedi.



büyükşehir belediye başkanı zeynel abidin beyazgül spor camiası Şanlıurfaspor haberler