Heyet, Vali Erin'den destek istedi

TAKİP ET

Şanlıurfaspor'a atanan kayyum heyeti, Vali Abdullah Erin ile bir görüşme gerçekleştirdi. Görüşmede eski başkanların alacaklarının hibe edilmesi için çalışma başlatılacağı açıklandı. Vali Erin, 'Tüm kamuoyu ve Şanlıurfa sevdalılarına sevindirici ve tatmin edici bir çözüm alamadık. Bir önceki yöneticilere belediye başkanımızla birlikte tavsiyelerimiz oldu. Ne yazık ki bu tavsiyemiz kulak ardı edildi' dedi.

Şanlıurfa Valiliği tarafından Şanlıurfaspor’a atanan heyet, basın mensupları ile bir araya gelerek, çözümün eski yönetici ve oyuncuların alacaklarından vazgeçmesi durumunda borcun büyük bölümünün bitirileceğini tavsiye etti. Kulübün içinde bulunduğu maddi sorunları aşmak için de tüm Şanlıurfalılardan destek isteyen heyet, ilk olarak Vali Abdullah Erin ile görüşme sağladı.

 

Vali Erin, görüşmede Şanlıurfaspor eski kulüp başkanı Emin Yetim ile telefonda görüşerek, alacağının kulübe hibe edilmesini istedi. Eski Başkan Emin Yetim ise alacağı 5 milyon TL’den vazgeçerek kulübe hibe etti.

 

‘Tavsiyelerimiz kulak ardı edildi’

Diğer yöneticilerle de alacaklarını hibe etmeleri için görüşeceğini söyleyen Vali Erin, yaptığı açıklamada, Şanlıurspor’un son 2 yılda çektiği sıkıntılar, hepimizi derinde üzmüştür. Geçen dönemde borç yükü altında bulunmasından dolayı, lige devam edilmesi için belediye başkanımız olağan üstü çaba  sarf etti. Şimdiki belediye başkanımız Zeynel Abidin Beyazgül’e bir çözüm arayışı içinde, defalarca bir araya geldik. Tüm kamuoyu ve Şanlıurfa sevdalarına sevindirici ve tatmin edici bir çözüm alamadık. Bir önceki yöneticilere belediye başkanımızla birlikte tavsiyelerimiz oldu. Ne yazık ki bu tavsiyelerimiz kulak ardı edildi.’’ ifadelerini kullandı.

 

‘Şanlıurfaspor için birlik zamanı’

Şanlıurfaspor için birlik zamanı olduğunu vurgulayan Vali Erin, “El birliğiyle hareket edebilirsek, bu takımı tekrar eski günlere getirmemek için, herhangi bir sebep yok. Bu konuda Büyükşehir Belediye Başkanımızın desteği, sivil toplum kuruşlarla hep beraber hareket  etmemiz ve hızlı bir şekilde oluşturacak organizasyonlarla geçmiş dönemki yönetici arkadaşlarla, hem kayyum heyetimizle hem basın mensuplarıyla görüşmelerimizi yapacağız.” dedi.

 

 

vali abdullah erin Şanlıurfa valiliği Şanlıurfaspor haberler son dakika Şanlıurfa