"Hiçbir tedaviyi kabul etmiyorum, evden çıkmıyorum"

TAKİP ET

Bir dönem Karaköprü Belediye Başkan Yardımcılığı ve Bozova Belediyesinde görev alan Tahir Kalkan covid-19 test sonucunun açıklanmamasına sosyal medyadan tepki gösterdi.

Kentte kamu hizmetlerinde görev yapan eski başkan Tahir Kalkan, sosyal medya hesabından Vali Erin’i etiketleyerek birkaç gün önce test yaptırdığını ve sonucu alamadığını belirtti. Kalkan, eşi, kızı ve oğlu için test sonuçları için  Covid-19 çağrı merkezini 12 defa aramasına rağmen ne bir arayanın ne de bir soranın olmadığını öne sürdü.

 

Kalkan test sonuçlar için CİMER’e yazdı

5 gündür sonuç alamadığını söyleyen Kalkan, kendisi,eşi ve oğlunun test sonuçlarını sorgulamak için CİMER’e şikayet dilekçesi yazdı. Dilekçede Urfa’daki test kitlerinin bozuk olduğu ve 5 gündür sonuçları beklediklerini ve oğlunun belirsizlik nedeniyle KPSS’ye hazırlanamadığını vurguladı.

 

“Hakkımızı helal etmiyoruz”

Şanlıurfa’da çeşitli hizmetlerde bulunan Tahir Kalkan en son yaptığı paylaşımda ise, “Buradan tüm yetkililere sesleniyorum, bu saatten sonra test sonucu çıksa da çıkmasa da vereceğiniz hiçbir tedaviyi kabul etmiyorum, evden çıkmıyorum kimseyi de eve almıyorum. Kendimizi Allah’a emanet ediyoruz, sizlerden hiçbir talebimiz yok... Hakkımızı helal etmiyoruz..!”