Hilvan Belediyesi hizmet yerine otları temizliyor!

TAKİP ET

Alt ve üst yapı hizmetlerinin enkaz altında kaldığı Hilvan'da, geçtiğimiz günlerde yaşanan sel felaketinde birçok ev ve işyeri su altında kaldı. İlçede bu kadar sorun yaşanırken ilçe belediyesi parklardaki temizlik işleri ile uğraşması tepkilere neden oldu.

Yaz aylarında toz, kış aylarında ise çamurdan geçilemeyen Hilvan’da vatandaşların tüm tepkisine rağmen çalışmaların yetersiz kaldığı ilçede ilk doğal afette ilçe merkezi sel suları altında kaldı. Geçtiğimiz günlerde düşen yağışlarla beraber adeta göle dönen ilçede belediye, tepkilerin odağı haline gelirken, aynı belediye önemli hizmetleri yapmak yerine parklara yöneldi.


Sözde parkların temizliğini yaptığını belirten Hilvan Belediyesi, bunu hizmet sayarak, sosyal medyada paylaştı. Hilvanlılar ise, hizmet görememekten yakınarak, belediyenin çalışmasını istedi.


Hilvan’daki sel felaketi doğal afetlere hazır olmanın önemine dikkat çekerken bu yönde çalışmaların olmaması tepki topladı. Aciliyet arz eden çalışmaların yerine parklara kamera sistemi takmak belediyeye daha cazip geldi.

Hilvan Belediyesi Şanlıurfa hizmet üst yapı