Hilvan kaymakamına bir tepkide Tayyar'dan!

TAKİP ET

Hilvan Kaymakamı Coşkun Doğan'ın dağıtılan patates çuvalı ile verdiği poza bir tepki de AK Parti MKYK Üyesi Şamil Tayyar'dan geldi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatıyla üreticinin elinde kalan patates ve kuru soğanlar Toprak Mahsulleri Ofisi tarafından alındıktan sonra 81 ilde patates ve soğan dağıtımı başladı.

TMO’nun çiftçilerden aldığı ürünler valilikler aracılığıyla ihtiyaç sahiplerine ulaştırdığı patates ve kuru soğanlar Hilvan ilçesinde de ihtiyaç sahiplerine ulaştırıldı.

Ancak Hilvan ilçesinde dağıtım esnasında Hilvan Kaymakamı Coşkun Doğan’ın verdiği bir poz sosyal medyada ve muhalefetten tepkiler geldi. Fotoğrafa bir tepki de eski Gaziantep Milletvekili, AK Parti MKYK Üyesi Şamil Tayyar’dan geldi.

Sosyal medyada kaymakamın patates çuvalıyla verdiği pozu eleştiren Tayyar, “Hükümet, salgının tahribatını azaltmak için ihtiyaç sahiplerine patates, soğan ve çeltikten oluşan 2.2 milyon tonluk gıda yardımı yapıyor. Bir hadsiz çıkıp bu insani tavrı şovuna malzeme yapıyor” dedi.

“Bir çuval patatesle poz vermek, neyin nesi” diye soran Tayyar, “Yapmamız gereken çok iş var, çook” ifadelerini paylaştı.