İki binişlikte 1,5 TL daha fazla alınıyor

TAKİP ET

Saadet Partisi Şanlıurfa İl Başkanı Mustafa Niyazi Yanmaz, toplu ulaşımda iki binişlik biletin 6 TL'ye satılmasına itiraz etti. Kendisine 2 TL farkla kartın satılarak haksız kazanç elde edildiğini iddia eden Yanmaz, alınan fazla ücretin ise iade edilmesini istedi.

Şanlıurfa’da toplu ulaşım kartlarında tek binişlik ücret 2,25 TL alınırken, iki binişlik kart için ise 6 TL alınıyor. Bu nedenle kartı olmadığı için iki binişlik bilet alan vatandaşlar, diğerlerine göre 1,5 TL daha fazla ödemek zorunda kalıyor.



Urfa Kart ile iki binişlik için 4,5 TL ücret alınırken, iki binişlik bilete 6 TL alınmasına Saadet Partisi Şanlıurfa İl Başkanı Mustafa Niyazi Yanmaz itiraz etti. Büyükşehir Belediyesine itiraz dilekçesi yazan Yanmaz, kartın kendisine 2 TL farkla satıldığını iddia etti. Niyazi Yanmaz, kendisinden alınan fazla ücretin iadesini isterken, Şanlıurfa’da otobüse biniş ücretlerinin de düşürülmesini talep etti.  



Urfa Değişim

İki binişlikte 1 5 tl daha fazla alınıyor saadet partisi Şanlıurfa İl başkanı mustafa niyazi yanmaz Şanlıurfa’da toplu ulaşım kartlarında urfa kart ile iki binişlik için 4 5 tl ücret alınırkenurfa kart ile iki binişlik için 4 5 tl ücret alınırken