İki kadın kolları başkanı yaka paça adliye dışına atıldı!

TAKİP ET

Emine Şenyaşar'ın Adalet nöbetinde dün skandal bir olay yaşandı.

İddiaya göre Emine Şenyaşar’ı ziyaret etmeye giden CHP Kadın Kolları Başkanı Emine Gizem Çetiner ile Saadet Partisi Kadın Kolları Başkanı Büşra Men güvenlik ekiplerinin sözlü şiddetine maruz kaldı.

14 Haziran 2018 tarihinde Şanlıurfa’nın Suruç ilçesinde AK Parti Şanlıurfa Milletvekili İbrahim Halil Yıldız’ın koruma ve yakınları ile yaşanan olayda eşi ve iki oğlu öldürülen, bir oğlu da hapis cezası alan Emine Şenyaşar ile olaydan yaralı kurtulan oğlu Ferit Şenyaşar’ın, Şanlıurfa Adliyesi önünde adalet talebiyle başlattığı nöbet 519 ’inci gününde Şanlıurfa Adliyesine girmek isteyen Emine Şenyaşar avukatları ve ziyaretçileri sözlü şiddet maruz kalarak adliyeye girilmelerine izin verilmedi.

Konuyla ilgili açıklama yapan Şenyaşar ailesi “Anne bugün avukatlarla birlikte adliye bahçesine girişini yasaklayan yetkili ile görüşmek istedi. Karşısına Güvenlik Şube Müdüre hanım çıktı. Avukatlar ile birlikte anneyi dışarı attı. Biraz merhamet, biraz vicdan... "TEK TALEBİMİZ ADALETTİR." İfadelerini kullandı.

Sözlü şiddete maruz kalan Cumhuriyet Halk Partisi Şanlıurfa Kadın Kolları Başkanı Emine Gizem Çetiner’de “Bizi itip kalkarak dışarı atan güvenlik şube müdürü... "Kadınları itip kalkmazsınız 65 yaşındaki bir anneye kes sesini diyemezsiniz" dedim Verilen cevap: Siyaset yapmayın Emine Hanım.” Dedi.

Sondakika Urfa Haberler Şenyaşar Ailesi