İlaçlamaya bu kez teşekkür ettiler

TAKİP ET

Şanlıurfa'da vatandaşlar belediyelerin ilaçlama konusunda zaman zaman tepki gösterirken, Eyyübiye Belediyesi'nin ilaçlama çalışmalarına bu kez teşekkür geldi.

Önceki yıllara oranla bu yıl daha fazla yağışın olması haşere ve sivrisinek sayısını da artırdı. Bu nedenle vatandaşlar rahatsız olurken, dikkatler de belediyelerin ilaçlama çalışmalarına çevrildi.

Eyyübiye Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğüne bağlı İlaçlama ekibinin, merkez ve kırsal mahallelerde yürüttüğü çalışmalardan dolayı vatandaşlar bu kez teşekkür etti. Çalışmalardan duydukları memnuniyeti dile getiren vatandaşlar, Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş’a teşekkür etti.

Eyyübiye Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğüne bağlı İlaçlama ekibi, ilçe genelinde vektörle mücadele çalışmasına devam ediyor. Ekipler, hava sıcaklıklarının artmasıyla birlikte, sivrisinek, karasinek ve haşerelere karşı çalışmalarını artırdı.

Halk sağlığının korunması amacıyla vatandaşların yoğun olarak kullandığı alanlarda yürütülen vektörle mücadele çalışması kapsamında,  çöp konteynerleri, rögar kapakları, su birikintileri, yeşil alanlar, katı atık depolama merkezi, hayvancılık yapılan alanlar, ev bodrumları, park ve bahçeler gibi açık alanlar titiz bir şekilde ilaçlanıyor. Çalışmalardan duydukları memnuniyeti dile getiren vatandaşlar Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş’a teşekkür etti.

 

teşekkür mü; tepki mi? belediyelerin ilaçlama çalışmaları İlaçlama yetersiz görülüyor Şanlıurfada en fazla tartışılan ve tepki alan konulardan biri de ilaçlama çalışmaları oldu.