'İlk icraatımız vatandaşla iç içe olmak'

TAKİP ET

Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, mazbatasını alarak görevine başladı. Gazetemize açıklamalarda bulunan Canpolat, ilk icraatının vatandaşların arasında olmak olduğunu söyledi.

Haliliye İlçe Seçim Kurulundan mazbatasını alarak Haliliye Belediyesi'ne geçen Başkan Mehmet Canpolat, burada coşkulu bir kalabalıkla karşılandı. AK Parti İl Başkanı Bahattin Yıldız, Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül ile birlikte belediye başkanlığını 5 yıllığına devralan Başkan Canpolat, vatandaşlarla iç içe olacaklarını söyledi.

Beyazgül: Şanlıurfa'nın sorunlarını beraber çözeceğiz

Devir teslim töreninde bir konuşma yapan Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, hızlı bir şekilde belediye hizmetlerinin aksamadan devam edeceğini söyleyerek, “Bu koltuk Mehmet Canpolat kardeşimizin emrine girecek. Bizler seçim çalışmalarında şunları ifade ettik, bizler biriz beraberiz dedik. Şanlıurfa’ya hizmet etmek için ayrım yapmayacağız dedik. Bugün başlangıcını burada yaptık. Bundan sonra beraber çalışacağız. Şanlıurfa’mızın sorunları ne olursa olsun birlikte çözmeye çalışacağız. Mehmet kardeşimiz gördüğünüz gibi, sloganı da canla başlaydı. Bu cümle bir heyecan bir hareket de belirtiyor. Biz o hareketi, o heyecanı başından beri onda görüyorduk. Kendilerine hayırlı uğurlu olsun diyorum ve Şanlıurfa’mıza hayırlı uğurlu olacağına inanıyorum. Tüm arkadaşlarımız adına da kendilerine başarılar diliyorum.” dedi.  

Canpolat: Hizmetkar olmaya geldik

ilk icraatının vatandaşlarla iç içe olmak olduğunun altını çizen Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, “İl ve ilçe Başkanlarımız ile birlikte ilçe seçim kuruluna gittik ve mazbatalarımızı aldık. Canla başla çıkmış olduğumuz bu yolda belediye çalışanlarımızla birlikte ekip halinde hız kesmeden Haliliye için kolları sıvadık. Hızlı başlayacağız. Seri, atik ve hızlı bir şekilde tasarruflu, şeffaf ve adaletli bir şekilde İnşallah Haliliye halkının gönüllerinde hizmetlerimiz ile taht kuracağız. Ben buradan tüm Şanlıurfa ve Haliliye halkına vermiş oldukları desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum. İnşallah bizler de Haliliye halkına hizmet etmenin onurunu yaşarız. Biz millete efendi olmaya değil, hizmetkâr olmaya geldik." diye konuştu.  

'Sahnede değil, sahada olacağız'

"İlk icraatımız olarak vatandaşımızın içinde olacağız." diyen Canpolat, "Vatandaşla bir olacağız, beraber olacağız, sokaklarda olacağız, caddelerde olacağız, onların evlerinde olacağız. Dediğimiz gibi biz sahnede değil, sahada olacağız. Vatandaşların dertleri ile dertlenip onların dertlerinin çözümü için belediyemizin tüm imkanlarını seferber edeceğiz.” ifadelerini kullandı.

 

son dakika urfam haber Şanlıurfa haberleri gündem manşet haber saati haliliye belediyeci mehmet canpolat mazbatasını aldı