İmparator, rekor bir sıra gecesi için hazırlanıyor

TAKİP ET

İmparator olarak tanınan Şanlıurfalı sanatçı İbrahim Tatlıses'in katılımıyla stadyumda gerçekleştirilmesi düşünülen sıra gecesi ile Guinness rekorlar kitabına girilmesi planlanıyor.

Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’ı makamında ziyaret eden Şanlıurfalı sanatçı İbrahim Tatlıses, Başkan Canpolat’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Canpolat, İbrahim Tatlıses’in de katılımıyla Guinness dünya rekorları kitabında yer alacak bir sıra gecesi programı düzenlemek için çalışmalar başlatacaklarının müjdesini verdi.

 

'İbrahim Tatlıses müzesini Şanlıurfa'ya kazandıracağız'

İbrahim Tatlıses'in tanırım elçisi olduğuna dikkat çeken Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat,  “Urfa’nın tanıtım elçisi, turizm elçisi İbrahim Tatlıses, bizleri, Haliliye Belediyesi’ni ziyaret etti, her zaman olduğu Urfa’ya müjdelerle geldi. İnşallah kendisinin Haliliye ilçesi Hızmalı Mahallesi’nde doğduğu evin içerisindeki mağaranın turizme kazandırılması için, İbrahim Tatlıses müzesine çevrilmesi ile ilgili işlemleri başlatmış bulunmaktayız. Bu fikir sanatçımız İbrahim Tatlıses ve arkadaşlarından çıktı. Bizler de severek kabul ettik. İbrahim Tatlıses bizim için onurdur. Bu manada bizler belediye olarak inşallah buranın adım adım her etabında Sayın Tatlıses ile birlikte beraber hareket ederek, İbrahim Tatlıses müzesini ilimize kazandıracağız” dedi.



 



'Şanlıurfa'nın turizm açısından Tatlıses'in ziyaretleri önemli'

Şanlıurfa'nın turizmi açısından Tatlıses'in ziyaretlerinin önem arz ettiğini sözlerine ekleyen Canpolat,  “Şanlıurfa bir müzik, bir gastronomi şehridir, peygamberler şehridir. Bu nedenle İbrahim Tatlıses'in kentin kalkınması açısından ziyaretleri önemlidir. Başta otel olmak üzere ilimize gelen misafirleri Tatlıses’in misafirperverliğinde ağırlamak adına Şanlıurfa’da turizm ve oteller ile ilgili yatırımları olacak inşallah.  Sayın Tatlıses’e ve ekibine yapacakları hizmetlerinde bizler her zaman olduğu gibi Şanlıurfa’nın hizmetkârları olarak Tatlıses ile birlikte hizmet etmekten onur duyacağımızı ifade etmek isterim." diye konuştu.



 



En büyük sıra gecesinin Tatlıses'in katılımıyla gerçekleşeceğini belirten Canpolat, "Haliliye Belediyesi olarak Guinness Rekorlar Kitabı’na girmek üzere Şanlıurfa’da vatandaşların da katılımıyla yüksek bir katılımla stadyumda dünyanın en büyük sıra gecesini Tatlıses’in başkanlığında yapmayı planlıyoruz. Bununla ilgili kendilerinin takdirleri olursa bu etkinliğin altına da Haliliye Belediyesi’nin imzasını atacağız” ifadelerini kullandı.



 



Ziyaretin ardından Başkan Canpolat ünlü sanatçı Tatlıses’e Göbeklitepe plaketi ve tespih hediye etti.

Hediye edilen tespihi alan Tatlıses, salondakilere esprili bir ifadeyle “Bana hediye edilen bu tespih gerçekten çok güzel bir hediye oldu. Ben bununla bol bol ya sabır çekerim” dedi.

son dakika urfam haber Şanlıurfa haberleri gündem manşet haber saati ibrahim tatlıses imparator dünya rekoru