İstanbul'daki Urfalılar 11 Nisan Derneği'ni kurdu

TAKİP ET

İstanbul'da yaşayan Şanlıurfalılar bir dernek çatısı altında birleşti. Derneğin genel başkanlığına ise Mahmut Söyleyen getirildi.

Resmî işlemlerin ardından resmen faaliyetlerine başlayan dernek, bünyesinde hukuk, kültür ve eğitim komisyonları kurdu. Hukuk komisyonunda göreve başlayan üye avukatlar İstanbul'da yaşayan Şanlıurfalılara ücretsiz hukuki danışmanlık hizmeti vermeye başladı.

 

11 Nisan Millet Kıraathanesi kuruluyor

Şanlıurfa 11 Nisan Derneği Genel Başkanı Mahmut Söyleyen, derneğin hızlı bir şekilde çalışmalarına başladığını ifade ederek, "İlk olarak Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın üzerinde hassasiyetle durduğu millet kıraathanesi prosesine destek olmak amacıyla biz de dernek olarak 11 Nisan Millet Kıraathanesi'ni kuruyoruz" dedi.



İstanbul'da bulunan ve Şanlıurfa'nın ilçelerin ait derneklerle görüşmelere başladıklarını ifade eden Başkan Söyleyen, "Sağolsunlar ilçe derneklerimiz yeni kurduğumuz bu oluşuma büyük destek verdiler. Birçok projeyi ilçe derneklerimiz ile yaparak çoğulcu bir anlayış üzerinden hareket ediyoruz" diye konuştu.

 

İstanbul’daki urfalılar 11 nisan derneği’ni kurdu derneğin genel başkanlığına dernek bünyesinde hukuk kültür ve eğitim komisyonları 11 nisan millet kıraathanesi kuruluyor