İşten çıkarılan işçiler ile ilgili önemli açıklama

TAKİP ET

Ak Parti Şanlıurfa İl Başkanı Bahattin Yıldız, Ceylanpınar Belediyesi'nde çıkarılan işçiler ile ilgili açıklamalarda bulundu. Yıldız, haksız yere çıkarılan işçinin tekrar işe alınacağını belirtti.

31 Mart seçimlerinde Ceylanpınar Belediye Başkanı seçilen Abdullah Aksak, sürekli işçileri çıkarmakla gündeme gelirken, YSK tarafından mazbatası iptal edilen Aksak’ın yerine Feyyaz Soylu belediye başkanı olmuştu. Bu kez başkanlık koltuğuna oturan Feyyaz Soylu’nun işten çıkarılan işçilerin tekrar işe alınıp alınmayacağı da merak konusu oldu.





Basın toplantısında Ak Parti İl Başkanı Bahattin Yıldız’a konu ile ilgili soru yöneltildi. Başkan Yıldız ise Ceylanpınar Belediyesi’nden çıkarılan işçilerin durumunun inceleneceğini ve haksız bir durumun tespiti durumunda işine son verilen işçilerin işlerine tekrar iade edileceğini vurguladı.

 

İşten çıkarılan işçiler ile ilgili önemli açıklama ak parti Şanlıurfa İl başkanı bahattin yıldız ceylanpınar belediyesi’nde çıkarılan işçiler 31 mart seçimlerinde aksak’ın yerine feyyaz soylu belediye başkanı olmuştu