İstinat duvarından çeşme gibi su akıyor

TAKİP ET

Narlıkuyu Mahallesi'nde binanın istinat duvarında çeşme gibi su akıyor. Durumu Beyaz Masaya bildiren mahallelilere cevap olarak hiçbir sorunun olmadığı söyleniyor.

Şanlıurfa'nın Karaköprü ilçesine bağlı Narlıkuyu Mahallesi'nde henüz bilinmeyen bir nedenle günlerdir istinat duvarından musluk gibi su akıyor. Sorun olduğunu düşünerek durumu Beyaz Masaya bildiren vatandaşlara ise sorun olmadığı cevabı geliyor.

Kontrol etmeden sorun olmadığını söylüyorlar

Günlerdir kesilmeyen suyun istinat duvarından akan su, bina temeline de zarar veriyor. Durumu yetkililere bildirmek üzere Beyaz Masayı aradıklarını söyleyen vatandaşlar, "Arızanın yer altında su şebekesinin patladığından kaynaklandığını tahmin ediyoruz. Birkaç gündür istinat duvarından musluktan akarcasına su akıyor. Durumu Beyaz Masaya bildirdik. Ancak 2 dakika sonra gelen cevapta alanda sorun yaşanmadığı söyleniyor. Yetkililer, alanı kontrol etmeden teşhis koyuyorlar. Sorun yoksa bu su nereden akıyor? Suyun buradan akması sonucu cadde buz tutuyor. Gece saatlerinde buradaki suyun buza dönüşmesinden dolayı sabahları rahat bir şekilde yürüyemiyoruz.' ifadelerini kullandılar.

Söz konusu durumu gazetemiz Whatsapp ihbar hattına gönderen vatandaşlar, yetkililerin 114. Caddede çıkan suyu kesmelerini istiyorlar.