İttifak adayından ilk açıklama

TAKİP ET

Şanlıurfa'nın Harran ilçesinde Cumhur İttifakı adayı olarak Harran Belediye Başkan Adayı Mahmut Özyavuz'dan ilk açıklama geldi. Özyavuz, sosyal medyada yaptığı açıklamada Zeynel Abidin Beyazgül'ü de tebrik etti.

Ak Parti Şanlıurfa ilçe belediye başkan adayları açıklandı. Açıklanan listede Harran'da Ak Parti ve MHP'nin Cumhur İttifakı kapsamında MHP'nin adayı Mahmut Özyavuz belediye başkan adayı olarak gösterildi. Daha önce çok tartışılan isimden sosyal medyadan açıklama geldi.

Harran Belediyesi İttifak Adayı Mahmut Özyavuz, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ye teşekkür ederek, Ak Parti Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Zeynel Abidin Beyazgül'ü de tebrik etti. Özyavuz yaptığı açıklamada, "Sayın Cumhurbaşkanımızın destekleri, değerli hemşehrilerimin teveccühleri ve Allah'ın lütfü ile, ömrümüzü adadığımız Harran'ımıza ve büyük Türk milletine daha güçlü olarak daha güzel hizmetler gerçekleştirmeye hazırız. Bizlere olan güvenleri ve desteklerinden dolayı Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli'ye, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a ve değerli Harranlı hemşehrilerime teşekkür ederim. Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sayın Zeynel Abidin Beyazgül'ü tebrik eder, başarılar dilerim." dedi.