İYİ Parti'den kadın gazetecilere ayrıcalık

TAKİP ET

İyi Parti Güneydoğu Anadolu Bölgesi Kırsal Kalkınma Başkanı Berivan Gökoğlu Yıldızsoy, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla kentte çalışan kadın gazetecilerle buluştu.

KADINLARIN ALTINDAN KALKAMAYACAĞI HİÇBİR ŞEY YOKTUR”

“İyi Parti Genel Merkez Güneydoğu Anadolu Bölgesi Kırsal Kalkınma Başkanı Yıldızsoy 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nde kadın gücüne değinerek “Kadınların altından kalkamayacağı hiçbir şey yoktur” dedi.

“KADINLAR SADECE EV HAYATINDA DEĞİL İŞ HAYATINDA DA OLMAMLI”

Harran Üniversitesi uygulama otelinde düzenlenen programda basınla bir araya gelen Başkan Yıldızsoy sözlerine şu şekilde devam etti: “Öncelikle çalışan özgür basın ve çalışan gazetecilerimizle  çalışan basınla bir araya gelerek günün anlam ve önemini paylaştık. Çalışma hayatımızdaki zorlukları bir kadın olarak kadın meslektaşları arasında istişare ettik amaç toplumdan kadın değerlerinin sadece ev hayatında değil,  iş hayatında da aynı saygı ve sevgi çerçevesinde karşılaşması gerektiğine inanıyorum. İyi Parti’mizin bir ferdi olarak bugün verdiğimiz bu güzel toplantıda gazeteci çalışan basın ve kadın gazetecilerimizin gününü tekrardan kutluyorum. Gazeteciler gününün sadece bir güne değil, 365 güne sığdırılması gerektiğine inanıyorum. 22 Ocak'ta İl Başkanlığı kongremiz mevcut Hatta bu kongremize genel başkanımızda katılım sağlayacak seçim stardı şu an verilmedi böyle bir şey duyarsak Tabii ki bizler de sahada olacağız.” şeklinde konuştu.

KADER TOPAL/ URFA DEĞİŞİM