İYİ Parti Urfa İl Başkan Yardımcısı polis memuruna tepkili!

TAKİP ET

İYİ Parti Şanlıurfa İl Başkan Yardımcısı aynı zamanda avukat olan  Zübeyde Benan Karakoyunlu telefonda bazı polis memurlarının kendisine saygısız üslup kullandığını ileri sürdü.

Emniyet teşkilatına mensup polis memurlarının kendisine kaba davrandığını ve telefonda sert çıktığını kaydeden Avukat Zübeyde Benan Karakoyunlu kendisine sert çıkan polis memurunun profil fotoğrafına baktığı zaman bir tarikat şeyhiyle pozu olduğunu da kaydetti.

Polis memurlarının inancına saygılı olduğunu da kaydeden Başkan Karakoyunlu polislerinde kadına tutumunun değişmesi gerektiğini vurguladı.

Başkan Karakoyunlu,“Bazı Polis memurları kendilerini peygamber falan zannediyor heralde! Avukatlara karşı olan bu saygısızlıklarınızı, savcılara hakimlere de yapabiliyor musunuz? Telefondaki saygısız üsluba karşı meraktan bir profil fotoğrafına bakayım dedim tarikat şeyhiyle fotoğrafını koymuş!Neden hiçbir zaman şaşırtmıyorsunuz bizi acaba? Her şeyden önce bir kadına nasıl davranmanız gerektiğini öğrenin, ibadetiniz kendinize kalsın!!” dedi.

Karakoyunlu Başkan Yardımcısı Avukat Zübeyde