Kadınların el emeği göz kamaştırdı

TAKİP ET

Haliliye Kaymakamlığı ile Haliliye Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'ne özel kadınların el emeği göz nuru eserlerini sergiledi. El emeği ürünler büyük beğeni aldı.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla Şanlıurfa’da çeşitli etkinlikler yapılıyor. Haliliye Kaymakamlığı ve Haliliye Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü de kadınlar gününe özel kadınların emeğiyle yapılan ürünlerin sergisini açtı.





Büyükşehir Belediyesi Sergi Salonunda düzenlenen sergi açılışına Haliliye Kaymakamı Metin Esen, il Milli Eğitim Müdürü İsmail Yapıcıer, Haliliye İlçe Müdürü Ahmet Kılıç,  Şube  Müdürü Mehmet Çetiner, Şube Müdürü Mehdi Turğut, Haliliye Halk Eğitim Merkezi Müdürü Ömer Haydarlı ve vatandaşlar katıldı.





Yüzlerce el emeği göz nuru el  sanatları  eserlerinin yer aldığı   sergide özelikle deri tablo, deri çanta Hüsnü Hat eserleri göz doldurdu. Sergi ile ilgili açıklamada bulunan Haliliye Halk Eğitim Müdürü Ömer Haydarlı, “Çalışma hayatındaki kadınlar bir anne ve eş olmanın yanında iş hayatında da fedakârca çalışmaktadırlar. Hayatımızın her anında bize destek olan,  bizleri sevgi ve şefkatleriyle hayata hazırlayan  fedakar kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutluyoruz. Sergimize katılan başta Haliliye Kaymakamımız Metin Esen'e, kurum müdürlerime, usta öğreticilerime, kursiyerimize çok teşekkür ediyorum. 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle hazırlanan sergimiz  6-7-8 Mart  2020 tarihlerinde Büyükşehir Belediyesi Sergi Salonunda  halkın ziyaretine açık olacak.” dedi.





Urfa Değişim

kadınların el emeği göz kamaştırdı haliliye kaymakamlığı ile haliliye halk eğitim merkezi 8 mart dünya kadınlar günü Şanlıurfa’da çeşitli etkinlikler yapılıyor