'Kadınların en büyük destekçisi olacağım'

TAKİP ET

AK Parti Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Zeynel Abidin Beyazgül, El Birliği Derneği tarafından organize edilen toplantıda Ak kadınlarla buluştu.

AK Parti MKYK Üyesi Vildan Polat, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Demet Saatçi Güven ve El Birliği Derneği Başkanı Handan Karataş’ınbirer selamlama konuşması yaptığı toplantıya katılan Beyazgül ve Eşi Betül Beyazgül’e Urfalı kadınlar yoğun ilgi gösterdi.

Seçim şarkısı eşliğinde salona giren ve coşkuyla karşılanan AK Parti Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Zeynel Abidin Beyazgül, tablo karşısında duygulu anlar yaşadı.

Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Beyazgül, “Urfalı hanımlarımız daima kalpten konuşmuşlardır. Bize tarihimizde onlarca fedakârlık yapan analarımızı, bacılarımızı hatırlattınız. Hanımlar konuşursa yürekten konuşur. Onlar dilden çok şey söylemez. Ben sizin en zayıfınızın yanında olacağım. ilk önce onları gözeteceğim ve özellikle dezavantajlı kadınlarımızın ölümüne arkasında duracağım. Devletimizin şefkatini hissettireceğim.” dedi.

Şanlıurfalı kadınlarla 31 Mart gecesi yeni bir tarih yazmaya inandıklarını kaydeden  Ak Parti Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Zeynel Abidin Beyazgül, “Kadınlarımız geleceğimizi hissetme adına bizden 10 adım öndelerdir. Bu kenti onlarla değiştirme yolunda onlarla beraber yürümeye hazırız” diye konuştu.