Kafa karıştıran açıklama

TAKİP ET

Haliliye belediyesi tarafından Devteşti mahallesindeki binanın hastane olarak hizmet vereceği açıklandı. Ardından aynı binada spor ve yaşam merkezi hizmete açıldı.

Haliliye Belediyesi'ne ait bina hem hastane hem de spor ve yaşam merkezi olarak mı hizmet verecek?



Geçtiğimiz günlerde Sağlık Bakanlığı'na  devri ile gündeme gelen ve belediye meclisinden oy birliği ile karar alınarak hastane olmasına karar verilen bina için bugün apayrı bir konu gündeme geldi. Hastane binası olacağı söylenen bina ile birlikte inşa edilen, aynı bahçe içinde yer alan bir blokun spor ve yaşam merkezi olarak hizmete hazır olduğu açıklaması yapıldı. Eski Ak Parti  Şanlıurfa milletvekili ve aynı zamanda  şuan milletvekili olan Kasım Gülpınar'ın babası olan merhum Eyyüp Cenap Gülpınar'ın adı verilen spor ve yaşam merkezi kafalarda  soru işaretlerine neden oldu. 15 bin metre kare kapalı alanı olduğu söylenen binanın bir bölümünün spor ve yaşam merkezi yapılması, söz konusu 15 bin metrekarelik kapalı alanın kapsamı dışında mı olup olmadığı henüz bilinmiyor.



Haliliye belediyesi basın biriminin kafa karıştıran açıklaması şöyle;

”Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’ın girişimleri sonucu Devteşti Mahallesinde belediyeye ait dev binanın hastane olarak hizmet verecek olması bölge halkının takdirini topladı. Öte yandan bina ile aynı mevkide yer alan Haliliye Belediyesi Eyyüp Cenap Gülpınar Devteşti Spor ve Yaşam Merkezi ise belediye bünyesinde hizmet vermeye başladı.”

 

haliliye hastane devteşti yaşam merkezi spor salonu mehmet canpolat