Kaftancıoğlu Şanlıurfa'da

TAKİP ET

Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, seçim çalışmaları kapsamında Şanlıurfa'nın Siverek ve Hilvan ilçesinde vatandaşlarla bir araya geldi.

14 Mayıs’ta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimleri için Şanlıurfa’ya siyasi parti Genel Başkanları, İl Başkanları ve Belediye Başkanları gelmeye devam ediyor.

İki haftalık bir sürenin kaldığı seçim günü için Şanlıurfa’da sıcak gelişmeler de gittikçe artıyor. CHP İstanbul il Başkanı Canan Kaftancıoğlu Şanlıurfa’ya gelerek seçim hakkında bilgiler alırken vatandaşlarla da bir araya geldi.

Urfa’da saha çalışmalarına katılan Kaftancıoğlu sosyal medya hesabından paylaşımda bulunarak şu ifadelere yer verdi “Şanlıurfa’dayız… İstanbul’dan halkının sorunlarına yetişen  @MTanal şimdi de ŞanlıUrfa vekili olarak parlamentoda olacak diğer adaylarımızla birlikte.. Ve gördüm ki vekillerimiz, örgütümüz asıl gücü halkı yanına almışlar. Buranın seçim sonucunu yakından takip edin, sürpriz” notunu paylaştı.

Cumhuriyet Halk Partisi Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu Canan Kaftancıoğlu Şanlıurfa Siverek Hilvan