Kaldırım problemi ne zaman bitecek?

TAKİP ET

Asfalt cadde üzerinde bulunan kaldırımlardaki yenileme çalışmaları bölge halkını adeta bezdirdi. Vatandaşlar bu çalışmanın ne zaman biteceğini merak ediyor.

Asfalt cadde üzerinde yapılan altyapı çalışmaları ve yol yenileme çalışmaları esnasında bozulan kaldırımların ne zaman yapılacağı merak konusu haline geldi.

Yetkililerin bozulan kaldırımları bir an önce düzeltmesini isteyen bölge halkı ve esnaflar bu mağduriyetin bir an önce sonlandırılması gerektiğinin altını çizdi.

Bozuk olan kaldırımlar yüzünden işlerinin aksadığını belirten esnaflar; "Kaldırımlarda bırakılan demir taş ve benzeri malzemeler yüzünden burada bulunan birçok ürünümüz hasar gördü. 153'ü defalarca aradık 'Ha bugün ha yarın çalışmalar bitecek' dediler fakat kaldırım sorunumuzu çözen olmadı.

İki aydan beri işyerlerimize giderken adeta akrobat olduk. Birçok arkadaşımız bu alanda tehlikeli düşüşler yaşadı. Birçoğu ayaklarını burktu ve ayak bileklerinde ciddi incinmeler oldu. Aynı zamanda tozdan bıktık.

Belediye bizi cezalandırıyor mu? Diye kendi kendimize sorar hale geldik. Madem yapılmayacaktı ya da çok uzayacaktı, 0 halde eski kaldırımları neden söktünüz? Kaldırımlar yüzünden işyerimize müşteri adına hiçbir kimse gelmez oldu. Bir an önce kaldırımlar yapılmalı ve işyerlerimizde daha rahat bir şekilde hareket etmeliyiz" şeklinde konuştular.