Kaleci Ferhat'a işportacıdan al dediler!

TAKİP ET

Şanlıurfaspor'da uzun yıllar kaptanlık yapan ve kaleci Ferhat olarak bilinen Ferhat Ertürk, kulüpten yeni forma istediğini ancak kendisine 'çarşıda işportacıda git al' denildiğini söyledi.

1982 doğumlu ve Şanlıurfsapor’da uzun yıllar görev yapan ve kaleci Ferhat olarak bilinen Ferhat Ertürk, sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımda kulüp yöneticilerinden orijinal formayı istediğini ancak kendisine verilen yanıtta “çarşıda işportacıda git al” dediklerini söyledi. Kaleci Ferhat’ın bu paylaşımı üzerine Kulüp Başkanı Emin Yetim, durumdan yeni haberi olduğunu söyleyerek, “Ferhat kardeşim benim bu olaydan haberim yeni oldu en kısa zamanda kulüp müdürü sizinle irtibata geçecek kusura bakmayın Allah’a emanet ol” ifadelerini kullandı.

“Yıllarca formasını giydiğim çoğu sezon boş mukaveleye imza atıp kaptanlık yaptığım Şanlıurfaspor’un bu sezon giydiği orjinal formasını istemek için aradığım bir kaç tane yöneticisinin bana verdiği cevap “çarşıda işportacıda git al” bu twitte burada kalsın sonrasına bakacağız!!!”
 

Kaleci Ferhat Şanlıurfaspor