'Kamu malına verilen zararları üzüntüyle gördük'

TAKİP ET

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, ziyaret ettiği Akpiyar Mahallesi'nde semt pazarlarına ve parklara zarar verildiğini belirterek, mahalle sakinlerine uyarıda bulundu.

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, ilçeye bağlı Akpiyar Mahallesi'ni ziyaret etti. Ancak burada semt pazarları ve parklara zarar verilmesi Baydilli'nin tepkisine neden oldu.

'Bunların zararları vatandaşın cebinden çıkıyor'

Park ve semt pazarlarına zarar verilmesi konusunda açıklamalarda bulunan Başkan Baydilli, "Akpiyar Mahallemize kazandırdığımız semt pazarında gençlerin buradaki ışıklara ve pazara büyük zarar verdiğini, parklarımızdaki banklara ve oyun gruplarına zarar verdiklerini üzüntüyle gördük. Bu zarar verdikleri kamu malıdır ve tamamen vatandaşlarımızın cebinden çıkıyor. Ben özellikle aileleri uyarmak istiyorum, onlar da çocuklarını uyarsınlar ve burada vatandaşa hizmet amacıyla yaptığımız pazara, parklara zarar vermesinler. Ben ailelerden ve gençlerden bu konuda anlayış bekliyorum" diye konuştu.  



 

kamu malına verilen zararları üzüntüyle gördük karaköprü belediye başkanı metin baydilli unların zararları vatandaşın cebinden çıkıyor park ve semt pazarlarına zarar verilmesi