Kaplan: 'Ligde, ses getiren bir takım olmak istiyoruz'

TAKİP ET

Gençlerbirliği Teknik Direktörü Mustafa Kaplan, Süper Lig'de hedeflerinin ilk 10 içerisinde yer almak olduğunu belirterek, "Ligde genç, dinamik, ses getiren bir takım olmak istiyoruz" dedi.

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Gençlerbirliği'nde Teknik Direktör Mustafa Kaplan, İlhan Cavcav Tesisleri'nde İHA muhabirinin sorularını yanıtladı. Sezon öncesi yapılan iki kampın kendileri açısından çok iyi geçtiğini belirten Mustafa Kaplan, “Erzurum kampında iyi bir çalışma ortamımız oldu. İkinci etap Bolu kampında yeni transferlerimiz ve milli takımda bulunan oyuncularımızda aramıza katılınca oyuncu sayımız arttı ve daha iyi bir çalışma ortamımız oldu.

Tek şanssızlığımız Diallo'nun kampta kolunun kırılmasıydı. Onun dışında hiçbir problem yaşamadık. Yaptığımız 5 hazırlık maçı da bizim için iyi geçti. Takım içerisinde birlik ve beraberlik var. İyi bir aile olduk. Ağabey olarak gördüğümüz futbolcuların yeni gelenlere çok büyük desteği oldu. Kulübün yapısını iyi bilenlerden birisi olduğum için hiçbir zorluk çekmedik. Çok karakterli oyuncuların bir araya geldiğini düşünüyorum” şeklinde konuştu.

son dakika urfam haber Şanlıurfa haberleri gündem manşet haber saati gençler birliği mustafa kaplan spor haberleri