Kaptan Sercan, Urfaspor ile yolları ayırdı

TAKİP ET

Şanlıurfaspor takım kaptanı Sercan Kaya, daha önce yaptığı açıklamada BAKSpor maçı sonrası sözleşmesini feshedeceğini duyurmuştu. Sosyal medya hesabından bir açıklama yapan kaptan kulüp ile yolları ayırdığını duyurdu.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden Şanlıurfaspor'da ligin ikinci yarısının başlaması ile beraber ayrılıklar da başladı. Daha önce kulüp ile yolları ayıran kaleci Yasin Davuş’un ardından bu sefer takım kaptanı Sercan Kaya kulüp ile olan sözleşmesini feshetti.

 

Daha önce BAKSpor maçı sonrası sözleşmesini feshedeceğini duyuran takım kaptanı Sercan Kaya, takım ile yollarını ayırdığını sosyal medya hesabından duyurdu. Ayrılık haberi ile ilgili herhangi bir paylaşım kulüp hesaplarından yapılmadı.

 

Ligde -14 puanla son sırada yer alan sarı-yeşilli kulüp, takımın tecrübeli isimlerinin ayrılması ile beraber takımın bundan sonra ne yapacağı ise bilinmiyor. Altyapıdan yetişen gençlerle mücadelenin süreceği görülüyor.

 

Pazar günü oynanan maç sonrası sözleşmesini fesheden kaptan Sercan Kaya sosyal medya hesabından şu açıklamayı yaptı, "Şanlıurfaspor ile olan sözleşmemi feshetmiş bulunmaktayım . Hoşça kalın sevgili Şanlıurfalılar. Sizleri çok seviyorum yeriniz hep ayrı olacak bende" ifadelerini kullandı.

Urfa Değişim

Şanlıurfaspor takım kaptanı sercan kaya bakspor sosyal medya Şanlıurfaspor haberler son dakika