Karadağ, Kılıçdaroğlu'ndan müjdeyi aldı

TAKİP ET

CHP Şanlıurfa İl Başkanı Ferhat Karadağ, Ankara'da Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu güneş tarlaları için bir görüşme gerçekleştirdi. Önümüzdeki günlerde bir heyet Şanlıurfa'ya gelecek.

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu Şanlıurfalı çiftçilere ücretsiz enerji sunacaklarını hem Şanlıurfa’da hem de her platformda dile getiriyor. Büyükşehir Belediye Başkanlığını kazanmaları halinde çiftçilere güneş panelleri ile ücretsiz elektrik vereceklerini belirtti.

CHP Şanlıurfa İl Başkanı Ferhat Karadağ, bedava elektrik sözü üzerine genel başkan Kılıçdaroğlu ile bu konu hakkında bir fikir alışverişi yaptı.

Karadağ sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi:
“Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile görüşmemiz de, Genel Başkanımızın Şanlıurfalı çiftçilere verdiği Bedava Elektrik sözü üzerine Şanlıurfa’nın tarım ve elektrik konusunu ele aldık. Genel Başkanımızın talimatı ile CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Balıkesir Milletvekili ve beraberinde ki teknik heyet önümüzde ki günlerde Şanlıurfa’ya gelip, Güneş tarlaları için, tespit ve saha çalışması yapacaklar. Bu müjdeli haber tüm Şanlıurfalı hemşerilerimize hayırlı olsun.”
 

CHP Şanlıurfa İl Başkanı Ferhat Karadağ Kemal Kılıçdaroğlu