Karageçili'den gazetemize ziyaret

TAKİP ET

Şanlıurfa Şoförler ve Otomobilciler Odası Eski Başkanı Osman Karageçili ve Mehmet Karageçili gazetemizi ziyaret ederek gazetemiz imtiyaz sahibi Mahmut Kakız ile fikir alışverişinde bulundular.

Şanlıurfa Şoförler ve Otomobilciler Odası Eski Başkanı Osman Karageçili ve Mehmet Karageçili Gazetemize gerçekleştirdikleri ziyarette basın organlarının önemli birer kuruluşlar olduğunu özellikle Şanlıurfa’nın sorunlarının dile getirilmesinde önemli roller üslendiklerinin altını çizdi.

 

Karageçili; “Urfa Değişim Gazetesi, Şanlıurfa’nın her anında eğrisini doğrusunu şehrin her türlü menfaatlerini dile getiren önemli gazetelerimizdendir. Doğruları çekinmeden söyleyen yanlış konularda eleştirilerini mertçe dile getirebilen bir medya kuruluşudur.

 

Bugün Urfa Değişim Gazetesini ziyaret ederek gazetede emeği olan herkesi tebrik etmek istedik. Urfa değişim gazetesi imtiyaz sahibi Mahmut Kakız’ın şahsında gerçek manada gazetecilik görevini yerine getiren tüm Urfa değişim çalışanlarını tebrik ediyorum” dedi.

 

 Gazetemiz imtiyaz sahibi Mahmut Kakız, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek; “Şanlıurfa Şoförler ve Otomobilciler Odası Eski Başkanı Osman Karageçili ve Mehmet Karageçili bugün gazetemize ziyarette bulunarak güzel düşüncelerini dile getirdiler.

 

Urfa Değişim ailesi olarak her zaman Şanlıurfa’nın menfaatleri ve doğruları konusunda hiçbir ödün vermeden gerçek mamada objektif habercilik anlayışımızla çalışmaya devam edeceğiz. Kendilerine ziyaretlerinden dolayı çok teşekkür ediyorum” dedi.

 

urfa değişim gazetesi Şanlıurfa Şoförler ve otomobilciler odası osman karageçili mehmet karageçili