Karaköprü 1 puanla dönüyor

TAKİP ET

TFF 3.Lig 1.Grupta mücadele eden Karbel Karaköprü Belediyespor, deplasmanda Erzinspor ile 1-1 berabere kalarak hanesine 1 puan ekledi. Bu beraberlikle Karaköprü'nün puanı 26'ya çıktı.

Ligde inişli çıkışlı bir grafik sergileyen Karaköprü Belediyespor, deplasmanda Erzinspor ile 1-1 berabere kaldı. Ligin kapanış maçında ilk yarısı golsüz biten karşılaşmada iki takım kontrollü bir oyun yapısı tercih edince mücadelenin ilk yarsısı golsüz eşitlikle sonuçlandı.

 

İkinci yarıya hızlı başlayan ev sahibi ekip üst üste geliştirdiği ataklardan birisini 48.dakikada penaltı ile gole çevirmeyi bildi. Ev sahibi ekibin golü kaydeden isim Nurettin Ersoy oldu. Bu golden sonra rakip alanda etkili olmaya çalışan Karaköprü Belediyespor, kontra ataktan bulduğu şansı 52.dakikada Emre Okur ile 1-1 eşitliği yakalamayı başardı.

 

Ligin kapanış maçında Karaköprü Belediyespor, bu sezon 26 puan toplayarak ligi ilk yarıda 6.sırada tamamladı. Sezona iyi bir başlangıç yapan Karaköprü sonraki haftalarda üst üste puanlar toplayarak zirve yarışından iyice uzaklaştı.

karaköprü belediyespor tff 3.lig 1.grup erzinspor haberler spor son dakika