Karaköprü Ak Parti'de neler oluyor?

TAKİP ET

Ak Parti Karaköprü ilçe kadın kolları üyesi K.B.K., teşkilattan istifa etmesinin nedeninin ilçe başkan yardımcısı A.A. tarafından rahatsız edilmesi olarak iddia etti. İddiaları sosyal medyadan paylaşan K.B.K., bir süre sonra paylaşımlarını sildi.

Geçtiğimiz günlerde Ak Parti Karaköprü ilçe teşkilatında kadın kolları üyesi olan K.B.K., istifa dilekçesini sosyal medyadan paylaşarak istifa ettiğini duyurdu. İstifa dilekçesini ise teşkilattaki dedikodulara, kirli oyunlara ve ilçe başkan yardımcısı tarafından rahatsız edilmesine bağladı.



Olay ile ilgili sosyal medyada tepki gösteren K.B.K., "Ak Parti Karaköprü Kadın Kolları başkanlığından istifa ettim. İstifamın gerekçesi, ilçe başkan yardımcısı A.A. beni arayarak kendisiyle ilgili bir ilişkim olduğunu Karaköprü ilçe başkanlığından birilerinin iddia ettiğini söyledi. Bu şekilde beni sürekli arayıp sosyal medyadan rahatsız ederek benimle yakınlık kurmaya çalıştığını fark ettim. İlçe başkanımıza, ilçe kadın kolları başkanımıza konuyu iletmeme rağmen şahıs kendisine iftira atıldığını söyleyerek kendini savundu. Ak Parti davasına yakışmayan hal hareket ve akraba-hemşehricilik yapmalarından dolayı istifa ettim." ifadelerini paylaştı.

 

'Sizi vicdanınıza bırakıyorum'

K.B.K., diğer bir paylaşımında "Kimse atılan iftiranın altında kalmaz. O çok sevdiğiniz makamlar siz, çok severlerin olsun. Sizi vicdanınıza bırakıyorum. Herkes kendine yakışanı yapar." dedi.

 

Teşkilata tepki gösterdi

Konu ile ilgili ilçe ve il teşkilatına tepki gösteren K.B.K., "İl teşkilatı ve ilçe teşkilatı olayı öğrenmesine rağmen söz konusu şahsın akrabalarının teşkilatta bulunmasından dolayı konuyu örtbas ettiler." sözlerine yer verdi.

 

Paylaşımlarını kaldırdı

Taciz edildiği iddiasını sosyal medyada paylaşan K.B.K., bir süre sonra yaptığı paylaşımlarını tekrar sildi.

 

karaköprü ak partide neler oluyor? sizi vicdanınıza bırakıyorum ak parti karaköprü ilçe kadın kolları üyesi İstifamın gerekçesi ilçe başkan yardımcısı teşkilata tepki gösterdi