Karaköprü Belediyepsor İhsan Hoca'yı açıkladı

TAKİP ET

TFF 2.Lig 1. Grupta mücadele eden Karbel Karaköprü Belediyespor, teknik direktör Hüseyin Dağ ile yolları ayırdıktan sonra Şanlıurfalı bir başka hoca olan İhsan Karabulut ile anlaştı.

Şanlıurfalı isimlerle yola devam eden Karbel Karaköprü Belediyespor, Hüseyin Hoca ile ayrılığı açıkladıktan sonra yine başka bir Urfalı ile yola devam kararı verdi.

 

Geçtiğimiz gün Karaköprü Belediyespor’dan yapılan açıklamada, Yönetim Kurulumuzun aldığı kararla teknik direktör Hüseyin Dağ ve ekibiyle karşılıklı anlaşılarak yolları ayırma kararı alınmıştır. Hüseyin hocamıza ve ekibine emeklerinden dolayı teşekkür eder, bundan sonraki yaşamlarında başarılar dileriz.” Şeklinde bir açıklamada yapıldıktan 1 gün sonra yeni teknik direktör sosyal medya hesabından açıklandı.

 

Daha önce Şanlıurfaspor’da görev yapan İhsan Karabulut, Karaköprü Belediyespor ile anlaştı. Yönetim kurulu anlaşmayı sosyal medya hesabından paylaştı.

 

İşte yönetimden yapılan o paylaşım,

“HOŞ GELDİN İHSAN HOCA

Takımımızın Teknik Direktörlüğüne Şanlıurfalı İhsan Karabulut getirilmiştir. Hocamıza hoş geldin diyerek başarılar diliyoruz...”

 

karaköprü belediyepsor teknik direktör hüseyin dağ İhsan karabulut haberler