Karaköprü Belediyepsor PFDK'ya sevk edildi

TAKİP ET

TFF 3.Lig 1.Grupta mücadele eden Karaköprü Belediyespor, geçtiğimiz günlerde oynanan 68 AKSARAY BELEDİYESPOR karşılaşmasında Teknik adamların talimatlara aykırı hareketleri nedeniyle PFDK'ya sevk edildi.

Faruk Çelik Stadyumunda oynanan Karbel Karaköprü Belediyespor-68 Aksaray Belediyespor karşılaşmasında Teknik Adamların "talimatlara aykırı hareketleri" nedeniyle disipline sevk edildi. Yine aynı karşılaşmada yardımcı antrenör HASAN GÜLTEKİN'in ‘hakareti’ ve "talimatlara aykırı hareketleri" nedeniyle Teknik Adamların Statüsü ve Çalışma Esasları Talimatı'nın 9/1. maddesi ve Akreditasyon Talimatı'nın 7/1. maddesi uyarınca 17.09.2019 tarihinden itibaren tedbirli olarak PFDK'ya sevkine karar verildiği açıklandı.

 

TFF, Hukuk Müşavirliği'nce yapılan açıklamada:

“KARBEL KARAKÖPRÜ BELEDİYESPOR Kulübü'nün 15.09.2019 tarihinde oynanan KARBEL KARAKÖPRÜ BELEDİYESPOR-68 AKSARAY BELEDİYESPOR TFF 3. Lig 1. Grup müsabakasındaki "talimatlara aykırı hareketleri" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 46. maddesi, Teknik Adamların Statüsü ve Çalışma Esasları Talimatı'nın 9/1. Maddesi ve Akreditasyon Talimatı'nın 4-a maddesi uyarınca PFDK'ya sevkine,

 

KARBEL KARAKÖPRÜ BELEDİYESPOR Kulübü görevlisi HASAN GÜLTEKİN'in aynı müsabakadaki "hakareti" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 41. maddesi uyarınca ve "talimatlara aykırı hareketleri" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 46. maddesi ile Teknik Adamların Statüsü ve Çalışma Esasları Talimatı'nın 9/1. maddesi ve Akreditasyon Talimatı'nın 7/1. maddesi uyarınca 17.09.2019 tarihinden itibaren tedbirli olarak PFDK'ya sevkine karar verilmiştir”

 

karbel karaköprü belediyespor 68 aksaray belediyespor teknik adamların talimatlara aykırı hareketleri Şanlıurfa haberler