Karaköprü Belediyespor'da maaş krizi

TAKİP ET

Karaköprü Belediyespor'da futbolcular, maaş ve alacaklarının ödenmemesi gerekçesiyle yapılacak antrenmana çıkmayacaklar.

Futbolculardan yapılan açıklamada, "* 1 hafta önce yaptigimiz açıklamanin ve geçen bayramin ardindan degisen tek sey sadece daha da "yalnizik " olmustur. Sampiyonluk için yalniz "4" puana ihtiyacimiz varken,
Şanlıurfa'da şampiyonluğu isteyen ve çabalayan biz futbolcular kaderimizle bas basayiz.
* Bayram ve sonrasi hiçbir girisim ve somut adim atilmamistir. Bizi zor duruma düsürenierin gerekli admian atmamasi halinde,, 1 senedir emek verdigimiz, tarihinde ilk
defa 2.ligde mücadele edecek Karaköprü Belediyespor'un sampiyonlugundan pay
çikarmaya hakki yoktur
* Baganli bir sene geçiren, maddi ve manevi karsilgini alamayaniar olarak herkesi empati yapmaya davet ediyor, verdigimiz emeklerin kargiligini alana kadar üzülerek antremanlara cikmama karan alryoruz.
* Ister yolunda giderken ve sampiyonluga giderken, destek olmayan kimseleri de Sanlurfa halki ve kamuoyunun takdirine birakryoruz." ifadelerine yer verildi.

Bu durum, Karaköprü Belediyespor'da bir krize yol açtı. Futbolcuların alacaklarının ne zaman ödeneceği ve antrenmanların ne zaman tekrar başlayacağı ise belirsizliğini koruyor.

Karaköprü Belediyespor taraftarları ise sosyal medyada kulüp yönetimine tepki gösterdi. Taraftarlar, futbolcuların haklarının en kısa sürede ödenmesini ve antrenmanların tekrar başlamasını talep etti.

 

Karaköprü Belediyespor maaş krizi