Karaköprü Belediyespor'dan altın gibi galibiyet

TAKİP ET

TFF 3.Lig 1.Grupta mücadele eden Karaköprü Belediyespor ligin 25.haftasında sahasında zirve yarışından kopmak istemeyen Artvin Hopaspor'u konuk etti. Faruk Çelik Stadında oynanan karşılaşmayı Urfa temsilcisi 1-0'lık galibiyetle almasını bildi.

Ligde ikinci lig hedefiyle mücadele eden iki güçlü takım kozlarını Faruk Çelik Stadında paylaştı. Ligde zirve yarışında 3.sırada yer alan Hopaspor, Karaköprü’ye galibiyet parolası ile geldi. Sahada zaman zaman tehlikeli ataklar oluşturan Karadeniz takımı, Karaköprü Belediyespor karşısında gol için istediği gelişmeyi kaydedemedi.

Faruk Çelik Stadında oynanan mücadelenin ilk yarısında her iki takım da gol atamayınca mücadelenin ilk yarısı 0-0 eşitlikle sonuçlandı. Soyunma odasına beraberlikle giren taraflar, ikinci yarıda gol atmanın hesaplarını yaptı.

 

Karşılaşmanın 82. dakikasına kadar karşılıklı ataklar şeklinde mücadele veren taraflar adına ilk golü atan Şanlıurfa temsilcisi Karbel Karaköprü Belediyespor oldu. Karaköprü için altın değerinde olan bu gol ile galibiyetin kapısı aralandı. Bu golden sonra başka gol olmayınca mücadele bu skorla sona erdi.

 

Karaköprü bu galibiyet ile puanını 40’a yükselterek zirve yarışına tekrar ortak oldu. Ligin zirvesindeki Serik Belediyespor arasındaki puan farkını 8’e düşürdü.

 

Faruk Çelik Stadında oynanan Karaköprü Belediye Spor – Artvin Hopaspor karşılaşmasını mehmet terece yönetirken yardımcılılarını ise İsmail Emre, Barış Çiçeksoyu ve Emine Akgüneş yaptı.

 

KARBEL KARAKÖPRÜ BELEDİYESPOR: 1. Erşen Çilingir,15. Ramiz Ok, 72. Veysel Karadağ, 16. Bilal Hallaçlar, 5. Nuh Aşkın, 20. Emre Aydın, 88. Ali Kemal Yükseker, 41. Emre Okur, 9. Gökdeniz Varol, 11. Yasin Reis, 14. Umut Aslan

 Yedekler: 90. Fehmi Karakeçili, 4. Fikret Sevilgen, 53. Ali Sabuncu, 78. Arif Bostancı, 8. Hasan Basri Mest, 30. Mutlu Aksu Doğan, 61. Tolgahan Erbay

 

ARTVİN HOPASPOR: 1. Beycan Kaya, 4. Saffet Gurur Yazar, 5. Ahmet Tuna Akıl, 10. Eşref Koçak, 14. Arif Güner, 19. Serhan Yılmaz, 21. Hasan Gündoğdu, 61. Tunahan Ergül, 63. Eşref Korkmazoğlu, 70. Alperen Doğan, 77. Hakan Doğru

 Yedekler: 41. Murat Özkan, 3. Yunus Emre Çabuker, 8. Uğur Parlak, 9. Raşit Sevindir, 17. Volkan Pala, 35. Emrullah Sarıhasanoğlu, 67. Salim Uzun

 

Karaköprü Belediyespor ligin 26.haftasında Tokatspor’a konuk olacak. Tokatspor ligde 6 puanla 17.sırada yer alıyor.

Foto: Tevfik Kapçı

Haber: Mehmet Halhalli


 

tff 3.lig 1.grup karaköprü belediyespor artvin hopaspor Şanlıurfa haberler