Karaköprü Belediyespor galibiyet peşinde!

TAKİP ET

Karaköprü Belediyespor, 3. Lig'in 19. haftasında deplasmanda Erbaaspor ile 0-0 berabere kalarak 1 puanı hanesine yazdı. Maç sonrası yapılan değerlendirmede, teknik direktör Besim Durmuş, kazanmak için sahaya çıktıklarını ancak beraberlikten de memnun olduklarını belirtti. Durmuş, 'Kazanmak için gittik ama kazanmasak da kaybetmemekte bizim için değerliydi, aradaki puan farkını korumak adına' dedi.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 2023-2024 sezonunda 3. Lig 3. Grup'ta mücadele eden Karaköprü Belediyespor, ligdeki 19. haftada deplasmanda Erbaaspor ile 0-0 berabere kalarak 1 puanı hanesine yazdı. Karşılaşmanın ardından yapılan değerlendirmede, teknik direktör Besim Durmuş, takımının performansından memnun olduğunu ifade etti.

Karaköprü Belediyespor'un 18 maçta 13 galibiyet, 1 mağlubiyet ve 4 beraberlik alarak 43 puanla zirvede yer aldığını belirten Durmuş, hafta sonu Darıca Gençlerbirliği'ni yenerek hedeflerine doğru emin adımlarla ilerlemek istediklerini söyledi.

“İNANILMAZ BİR TAŞLI SOPALI SALDIRIYA MARUZ KALDIK”

Durmuş, “Dışarda taraftar grubu maça gelirken çok sorun yaşadık. Stada da zor girdik. İnanılmaz bir taşlı sopalı saldırıya maruz kaldık. Bu hiç beklemediğimiz bir şeydi. Bir hazırlık olmuş ama oradan içeriye girince maçın içinde öyle bir şeyle karşılaştık ki… Bir penaltı oldu. O penaltıda da Karaköprü Belediyespor camiası, sahada oynayan futbolcular teknik ekip ve yönetim olarak Fair-Play ruhuna uygun inanılmaz bir davranışa fırsat verdik. Bu bizim için çok değerliydi. Futbol’un içinde olması gereken özellikle maç başında için içine katarsak maçın içinde yaşanan çok büyük bir karakterdi. Bu karakteri koyan Karaköprü Kulübüne camiasına Teşekkür ediyoruz. İyi bir karardı bizim için maçta başladığı gibi bitti. Aradaki puan farkını koruduk. Statizi bir maçtı hem bizim için hem rakip için çok gol pozisyonu üretemedik. Rakipte bir tane kendi hatamızdan bir pozisyonu oldu. Maçta başladığı gibi bitti.  Onu orada bıraktık. Lig’in boyu da kısalıyor. Aradaki puan farkını korumaya kazanarak ta bir an önce hedefe ulaşmaya çalışıyoruz. Darıca Gençlerbirliği ile karşılaşacağız hafta sonu… Herkes yenilendi. Altta ilk yarı kendini ifade edemeyen takımlar, 8-10 tane transfer yaptılar. Grubumuzda beklenmedik sonuçlar çıkmaya başladı. Buda takımların ve grubumuzun kalitesini yukarıya çekti. Her hafta bir sürpriz oluşuyor. Biz iç sahada kazanarak yolumuza devam etmek istiyoruz. Asla bir sürpriz ile karşılaşmak istemiyoruz. Her hafta söylediğim gibi rakiplerimize saygı duyuyoruz. İnşallah hafta sonu taraftarımızın desteğiyle ihtiyacımız olan 3 puanı da alarak adım adım hedefimize ulaşmak istiyoruz.” diye konuştu

Durmuş, maçta yaşanan bazı olaylara da değinerek, takımının Fair-Play ruhuna uygun davranış sergilediğini ve karakterini ortaya koyduğunu vurguladı. Karaköprü Belediyespor'un, hafta sonu Darıca Gençlerbirliği'ni konuk edeceğini belirten Durmuş, taraftarın desteğiyle 3 puanı hedeflediklerini ifade etti.

Karaköprü Belediyespor, 18 Şubat Pazar günü saat 14.00’da Faruk Çelik Stadında Darıca Gençlerbirliği’ni konuk edecek.

Karaköprü Belediyespor Faruk Çelik Stadı Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) teknik direktör Besim Durmuş