Karaköprü Belediyespor geriden gelerek kazandı

TAKİP ET

TFF 3.Lig 9.haftasında Karaköprü Belediyespor deplasmanda 1-0 geriye düşmesine rağmen rakibi Belediye Kütahyaspor'u 3-2 yenmesini başardı.

Lige bu sezon iyi bir başlangıç yaparak zirveye yerleşen Karaköprü Belediyespor, Belediye Kütahyaspor ile Dumlupınar Stadında karşı karşıya geldi.

Karaköprü Belediyespor deplasmanda şu ilke ile sahaya çıktı: 75. Muhammet Özkan, 8. Muhammed Raşit Şahingöz, 10. Yavuz Koç, 11. Ali Sinan Gayla, 14. Fatih Dalgıç, 17. Metin Yüksel, 21. Umut Dilek, 22. Berkcan Aytaç, 41. Emre Fırtına, 44. Safa Ali Memnun, 61. Mücahit Çakır

Karşılaşmanın 17.dakikasında ev sahibi ekip Yekta Sönmez ile 1-0 öne geçmeyi başardı. Bu golden sonra baskısını artıran kırmızı siyahlı ekip Umut Dilek ile penaltıdan 1-1 eşitliği yakaladı. Karşılaşmanın ilk yarısı 1-1 eşitlikle sona erdi.

İkinci yarıya daha istekli başlayan Urfa temsilcisi dakikalar 64’ü gösterdiğinde İbrahim Halil Talay ile 2-1 öne geçmeyi başardı. Karşılaşmanın 87.dakikasında ev sahibi Can Vural ile 2-2 eşitliği yakaladı. Beraberlik golünden sonra baskısını tekrar artıran Karaköprü Belediyespor 90+3’te Halil Köçer ile son sözü söyledi.

Karaköprü Belediyespor Kütahya’dan 3-2 galibiyetle ayrılarak gruptaki liderliğini sürdürdü.

TFF 3.Lig Karaköprü Belediyespor