Karaköprü Belediyespor için ilk adım atıldı

TAKİP ET

TFF 2.Lig Beyaz grupta mücadele eden Şanlıurfaspor'un ligden düşmesi kesin gözüyle bakılıyor. Kentin ileri gelenleri Şanlıurfaspor'un yerine Karaköprü Belediyespor ile devam edeceği iddia ediliyor.

2.Ligde düşmesi beklenen Şanlıurfaspor’un yerine Karaköprü Belediyespor'un adının değiştirilerek yola devam edileceği kararı alındı.

 

Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, Haliliye Belediye başkanı Mehmet Canpolat ve Karaköprü Belediye Başkanı Metin Beydilli, ŞUTSO Başkanı Halil Peltek ile Şanlıurfaspor eski kulüp Başkanı Kemal Saraçoğlu'nun katılımıyla bir toplantı yapıldı. 3.lig de mücadele eden Karaköprü Belediyespor yönetiminin kongre kararı alacağı ve yeni yönetimi  Kemal Saraçoğlu'nun oluşturacağı iddia edildi.

 

Karaköprü Belediyespor kongre kararı aldı

Karaköprü Belediyespor'dan yapılan açıklamada, "Karaköprü Belediye Başkanımız Metin Baydilli'nin de katıldığı toplantıda yönetim kurulumuz kongreye gitme kararı aldı. Şanlıurfa'mıza ve Karaköprü'ye hayırlı olsun." ifadelerine yer verildi.

 

Yüklü borç nedeniyle eski futbolculara ve yöneticilere ödeme yapmakta sorun yaşayan Şanlıurfaspor yerine Karaköprü Belediyespor ile yola devam edeceği öğrenildi. Ligde üst üste mağlubiyetler alan ve -12 puan cezası alan Urfaspor’un ligde düşmesi neredeyse kesinleşti.

Karaköprü Belediyespor'un adının Şanlıurfaspor FK olarak değiştirilmesi planlanıyor. Ayrıca kulüp Başkanlığına da Kemal Saraçoğlu'nun getirileceği öğrenildi.

 Mehmet Halhalli / Urfa Değişim

kemal saraçoğlu karaköprü belediyespor için ilk adım atıldı Şanlıurfaspor