Karaköprü Belediyespor için verilen sözler havada kaldı!

TAKİP ET

Ligde bu sezon iyi bir seri yakalayarak şampiyonluğu hak eden Karaköprü Belediyespor'da futbolculara ödeme yapılmaması nedeniyle futbolcular antrenmanlara çıkmayacağını açıkladı. Öte yandan belediye başkanı Nihat Çiftçi bayramda yaptığı açıklamada takımın arkasında olacağını ifade etmesine rağmen bir gelişme yaşanmaması nedeniyle verilen söz havada kaldı yorumlarına neden oldu.

TFF 3.Lig 3.Grupta uzun süre namağlup mücadele eden Karaköprü Belediyespor, son haftalarda ödemelerin aksaması üzerine futbolcular geçtiğimiz gün yaptığı açıklamada, seçimin kaybedeni kendileri olduklarını ve kimsenin destek çıkmadığını belirtmişti.

Ligin bitmesine 2 hafta kala en yakın rakibi Merkür Jet Erbaaspor’a 5 puan fark atan Karaköprü Belediyespor, bu hafta 1 puan alması durumunda şampiyonluğu ilan edecek. Ancak kulüpte yaşanan ekonomik sorunlar nedeniyle futbolcular antrenmana çıkmayacağını duyurdu.

Bayram arifesinde Karaköprü Belediyespor’u ziyaret eden Başkan Nihat Çiftçi, şampiyonluk mücadelesi veren kulübün arkasında duracaklarını vurgulamasına rağmen bugüne kadar somut bir adım atılmaması nedeniyle futbolcular yaşanan süreçten zor günler yaşıyor.

“KALAN İKİ MAÇI KAZANIP ŞAMPİYON OLMALARI İÇİN DESTEĞİMİZİ SUNACAĞIZ”

Başkan Nihat Çiftçi ziyaretin ardından yaptığı açıklamada, Karaköprü Belediyespor’un Şanlıurfa ve Karaköprü için önemli bir değer olduğunu belirterek kulübün başarısı için çalışacaklarını dile getirdi.

Başkan Çiftçi, “Karaköprü Belediyespor’umuz şu anda ikinci lige yükselme mücadelesi veriyor ve burada kulübümüzün durumunu değerlendirdik. Şu anda futbolcularımız bayram tatilinde ancak geldikleri zaman onlarla da bir araya geleceğiz ve kalan iki maçı kazanıp şampiyon olmaları için desteğimizi sunacağız.

Tüm imkânlarımızla kulübümüzün arkasında olacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın, bayramdan hemen sonra planlamalarımız başlayacaktır. Buradan kulüp yönetimimize emekleri için teşekkür ediyorum, kulübümüzün yanındayız hiç merak etmesinler” diye konuştu.

“ANTRENMANLARA ÇIKMAMA KARARI ALDIK”

“1 hafta önce yapılan açıklama ve bayramın ardından şampiyonluk için sadece 1 puana ihtiyaç duymalarına rağmen herhangi bir gelişme olmamıştır” diyen Karaköprü Belediyespor Futbolcuları, “Verilen emeklerin karşılığını alana kadar üzülerek antrenmanlara çıkmama kararı alıyoruz” alıyoruz diyerek tepki gösterdiler.

İşte futbolcuların açıklamalarının tamamı şöyle:

“Şanlıurfa'da şampiyonluğu isteyen ve çabalayan futbolcular kaderleriyle baş başa bırakılmıştır. Bayram ve sonrası hiçbir girişim ve somut adım atılmamıştır.

Bizi zor duruma düşürenlerin gerekli adımları atmaması halinde, 1 senedir emek verilen ve tarihinde ilk defa 2. ligde mücadele edecek Karaköprü Belediyespor'un şampiyonluğundan pay çıkarmaya hakkı yoktur.

Başarılı bir sene geçiren ve maddi ve manevi karşılığını alamayan futbolcular, herkesi empati yapmaya davet etmektedir.

Verilen emeklerin karşılığını alana kadar üzülerek antremanlara çıkmama kararı alıyoruz.

İşler yolunda giderken ve şampiyonluğa giderken destek olmayan kimseler de Şanlıurfa halkı ve kamuoyunun takdirine bırakıyoruz.”

Karaköprü Belediyespor Nihat Çiftçi Şanlıurfa Şanlıurfa haberleri