Karaköprü Belediyespor - Merkür Jet Erbaaspor: 3-2

TAKİP ET

TFF 3.Lig 3.Grupta mücadele eden Karaköprü Belediyespor Faruk Çelik Stadyında Erbaaspor'u konuk etti. Mücadele 3-2 ev sahibinin üstünlüğü ile sona erdi.

Faruk Çelik Stadyumu 4.haftasında oynanan Karaköprü Belediyespor - Merkür Jet Erbaaspor karşılaşmasını Hasan Avcı yönetirken yardımcılığını Kaan Kaya ve Tolga Okumuş yaptı.

Karşılaşmada Abdulkerim Yeşer dördüncü hakem olarak görev aldı.

Lige iyi bir başlangıç yapan Şanlıurfa temsilcisi bu sezon bir üst lige çıkmak için çalışmaları sıkı bir şekilde sürdürüyor. Kırmızı siyahlı ekip ilk 3 haftayı 9 puanla tamamladı.

Karaköprü Belediyespor: 75. Muhammet Özkan, 8. Muhammed Raşit Şahingöz, 9. Sabit Hakan Yılmaz, 11. Ali Sinan Gayla, 14. Fatih Dalgıç, 21. Umut Dilek, 22. Berkcan Aytaç, 17. Metin Yüksel, 41. Emre Fırtına, 44. Safa Ali Memnun, 61. Mücahit Çakır

Merkür Jet Erbaaspor: 1. Onur Behiç Özalgan, 4. İbrahim Konuksever, 5. Erdi Bakırcı, 6. Çağrı Bülbül, 10. Mehmet Tosun, 11. İbrahim Kaya, 22. Erçin Ilgaz, 24. Görkem Can Güner, 70. Oğulcan Enes Demiroğlu, 73. Aykut Sarıdoğan, 99. Tayyib Kanarya

İLK YARIDAN ÖNEMLİ ANLAR:

İlk yarıda 30.dakikada Erbaaspor, Aykut Sarıdoğan’ın attığı golle 1-0 öne geçti. Bu golden sonra konuk takım savunma ağırlıklı bir oyun tercih etti. Karaköprü Belediyespor beraberlik için ilk yarıda rakip kaleye yüklense de aradığı golü bulamayınca ilk yarı bu skorla sona erdi.

İKİNCİ YARIDAN ÖNEMLİ ANLAR!

İkinci yarıya hızlı başlayan Karaköprü Belediyespor, Muhammed Raşit Şahingöz’ün attığı golle 56.dakikada penaltıdan 1-1 eşitliği yakaladı. Beraberlik golünden sonra baskısını sürdüren kırmızı siyahlı ekip Muhammed Raşit Şahingöz’ün 63.dakikada attığı ikinci golle 2-1 öne geçti.

Erbaaspor 67.dakikadan itibaren 10 kişi ile mücadeleyi sürdürdü. Kontra ataklarla Karaköprü Belediyespor karşısında atak oluşturan Erbaaspor 78.dakikada Oğulcan Enes Demiroğlu ile 2-2 eşitliği yakaladı.

90+6’da Karaköprü Belediyespor Umut Dilek’in son dakikada attığı golle rakibini 3-2 yenmeyi başardı. Bu sonuçla birlikte kırmızı siyahlı ekibin puanı 12’ye yükseldi.

TFF 3.Lig 3.Grup Karaköprü Belediyespor